Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ rammet av corona-forsinkelser

Disney+ kommer ikke til Norge i sommer. I stedet lanseres tjenesten først i september. Flere serier forsinkes.

Skrevet av / 06.05.20 - 10:09
Disney+ rammet av corona-forsinkelser

Hadde du gledet deg til å se den nye Star Wars-serien The Mandalorian nå i sommer, da må du dessverre smøre deg med tålmodighet.

I januar bekreftet Disney at streamingtjenesten – med nye serier som The Mandalorian og Falcon and the Winter Soldier – skulle komme i alle de nordiske landene til sommeren.

Men i forbindelse med offentliggjøringen av Disney-konsernets siste regnskap har det blitt meddelt at planene har endret seg. Det skriver CNET og nyhetsbyrået Ritzau.

CNET skriver at de nordiske landene først får tilgang til tjenesten fra september sammen med Belgia, Luxembourg og Portugal.

Disneys streaming-tjeneste kommer til å koste 65 kroner per måned. (Foto: Disney)

Corona-rammede serier

Også produksjonen av film og tv-serier er rammet av forsinkelser.

Tidligere nevnte Marvel-serie, Falcon and the Winter Soldier, skulle hatt premiere i august, men ifølge CNET har Disney på grunn av coronakrisen blitt nødt til å utsette produksjonen på ubestemt tid. Det gjelder også andre sesong av The Mandalorian. 

Til gjengjeld betyr krisen at Disney lar filmer få raskere premiere på streaming-tjenesten. Første film i rekken er Artemis Fowl, som skulle hatt amerikansk kinopremiere den 29. mai. Nå som alle kinoene er stengt, får filmen i stedet premiere direkte på Disney+ den 12. juni.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top