Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ annonserer premieredatoen for sesong 4 av Only Murders in the Building

Disney+ lover nok en sesong med komiske mordmysterier fra New York, signert Steve Martin & Co.

Skrevet av / 21.05.24 - 11:04
Disney+ annonserer premieredatoen for sesong 4 av Only Murders in the Building

Comebacket til komikeren Steve Martin fikk stående ovasjoner fra kritikerne, samt oppnådde skyhøye seertall på strømmetjenesten Disney+.

Serien var (med unntak av Billy Lynns hjemkomst) komilegenden Steve Martins første rolle i en storfilm/serie på 10 år.

Only Murders In the Building er en leken krimparodi av true crime-podkaster, der de to distingverte herremenn Steve Martin (Charles) og Martin Short (Oliver) er hellig overbevist om at det tilsynelatende selvmordet til naboen er et drap.

De komiske forviklingene tiltar i det de eldre herrer får selskap av driftige Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

De tre umake vennene mistenker at morderen er en av bygårdens leieboere, og ser muligheten til å lage en høyst lokal podkast rundt det intrikate mordmysteriet.

Serien har blitt godt mottatt av så vel kritikere som publikum, og høstet en rekke priser; blant annet to Emmy-nominasjoner.

Serieskapere er John Hoffman (Grace & Frankie) og Steve Martin – som også figurerer som manusforfattere. De to herrer, sammen med Short og Gomez er produsenter av Only Murders in the Building.

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.

I tredjesesongen fikk trioen selskap av stjerneskuespillerinnen Meryl Streep og Paul Rudd; i det de undersøkte et drap i forbindelse med et Broadway-show.

Kun dager etter finaleepisoden av sesong 3 kunngjorde Disney+ at Only Murders In the Building returnerer til strømmetjenesten for en fjerde sesong.

 

 

Som de fleste andre serier er den blitt forsinket på grunn av streikene som lammet Hollywood i fjor.

Nå bekrefter endelig Disney premieredatoen for sesong 4.

Serien kan strømmes fra den 27. august i år.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 1
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

I det sesong 4 tar til kjemper vår amatørpodcast-trio fortsatt med de sjokkerende hendelsene som traff dem mot slutten av forrige sesong – sentrert rundt Charles’ stuntdobbel og venn Sazz Pataki.

Etterforskningen deres stiller spørsmål ved om det var Sazz eller Charles som var det tiltenkte offeret, og fører dem hele veien til Los Angeles hvor et Hollywood-studio forbereder en film om Only Murders-podcasten.

Mens Charles, Oliver og Mabel raser tilbake til New York, legger de ut på en enda mer episk reise – de krysser bygningens gårdsplass for å fordype seg i de outrerte livene til beboerne i Arconias West Tower.

Les også G(alt)enialt sjarmerende Miniserien basert på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner er blitt rystende bra filmkunst.

I ledende roller vil vi få gjensyn med trekløveret Martin, Short og Gomez, samt Michael C. Creighton og gjesteopptredener fra Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy og Richard Kind.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Slipp dragene løs!

Spionoppfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid for mer fransk romantikk

No more Netflix... !

Ny trailer fra kostymedramaverdenen

Nå er traileren her!

Scroll to Top