TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

DiCaprio: «I felt like a rock star making this film»

Leonardo DiCaprio snakker ut om den vanvittige innspillingen av The Wolf of Wall Street

forfatter
Publisert 28.01.14 - 10:58

Det storslåtte hvitsnippforbryterdramaet til Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, som omhandler det virkelige livet til aksjemegleren Jordan Belfort, inneholder en rekke eksplisitte sexscener.

Filmen har blitt kritisert for å forherlige det kriminelle livet til Belfort som på 1990-tallet til det fulle levde livet på den grønne gren med et vanvittig forbruk av sex, damer, dop, rus og luksusvarer.

Jordan Belfort
Den virkelige Jordan Belfort

Belfort ble i 1998 dømt for svindel og hvitvasking, og fikk en fengselsstraff på 4 år, men slapp ut etter (kun) 22 måneder.

Han ble dømt for å ha svindlet sine godtroende kunder for vanvittige NOK 1,2 milliarder, og livnærer seg i dag som «inspirator» og reiser verden rundt som taler på seminarer.

rs_560x415-131224133755-1024_WolfofWallStreet-jmd-7-122413_copy_2
Margot Robbie og Leonardo DiCaprio i en helt ordinær scene fra The Wolf of Wall Street

Til contactmusic.com uttalte hovedrolleinnhaver Leonardo DiCaprio i går at han ikke holdt noe tilbake under innspillingen av filmen og de mange «vovede» scenene.

«Store deler av filmen gikk ut på å kreere en vill og uansvarlig atmosfære, og jeg slapp meg helt løs, uten bruk av body doubles. Alt dere ser i filmen er helt og holdent meg; det er jeg som hopper rundt der naken! Vi filmet også en helt vill orgiescene ombord i et fly, noe som tok en hel dag med filming. Det var fullstendig absurd – og jeg følte meg som en konge under innspillingen.

Det var utrolig morsomt, og jeg tenkte nærmest ikke på all nakenheten i det hele tatt, hele fokuset var på å portrettere denne fyrens ekstravagante liv, som jo faktisk har skjedd», uttalte det unge (39) filmidolet.

The Wolf of Wall Street, b
En scene som tatt rett ut fra en dag på kontoret hos Lyd & Bilde

Legenden Martin Scorsese står for regien, og samarbeider for femte gang med DiCaprio.
Lyd & Bilde skal i morgen på førpremiere, og anmeldelsen kan du lese her i løpet av torsdagen.

youtu.be/8yEUEfL9KDs

Se Margot Robbie forklare seg (for Jimmy Kimmel) om alle nakenscenene i The Wolf of Wall Street

 

youtu.be/iszwuX1AK6A

Den offisielle filmtraileren for The Wolf of Wall Street.

 

FILMEN HAR NORGESPREMIERE FREDAG 31. JANUAR 2014!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend