DVD-anmeldelse

For et halvt år siden så vi Jodie Foster ta loven i egne hender (The Brave One), denne gangen er det Kevin Bacons tur – og han tar den så visst et hakk lenger…

PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION
Death Sentence er en slags misfostret blanding av Taxi Driver (uten sammenligning for øvrig!) og Death Wish. Den vellykkede tenåringssønnen til den vellykkede familien blir et vilkårlig voldsoffer, og lovens lange arm vil gi morderen 2-3 år bak murene.

Da bestemmer Kevin Bacon å ta loven i egne hender. Selve historien begynner spennende og bra, enkeltscener er virkelig vellaget og mye nydelig foto, men det hele tar etter hvert fullstendig av, og regissøren klarer ikke å bestemme seg for om han skal lage en voldsforherligende action eller moralsk thriller.

Her er så mange usannsynligheter, inkonsekvenser og pinlige klisjeer at vi gir oss ende over. Dog, helt sikkert morsom underholdning for enkle tenåringsgutter.

Veldig bra lydspor (DTS HD) og bra, dog noe soft, billedkvalitet. Bonusmaterialet er kun en timinutters uinteressant bakomfilm.

Tor Aavatsmark

Release: 11. juni
Regi: James Wan
Med: Kevin Bacon, Garrett Hedlund, Kelly Preston, John Goodman
Land: USA    År: 2007    Tid: 1:45 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.