Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

De hemmelige Netflix-kategoriene

Slik finner du kategoriene Netflix ikke viser deg.

Skrevet av / 21.01.16 - 13:00
De hemmelige Netflix-kategoriene

En av de intressante funksjonene i Netflix er anbefalingssystemet. Foruten å vise deg nye og «trendede» titler bruker det din historikk for å finne kategorier av filmer og TV-serier det tror du liker. Som «spennende amerikansk TV-drama» eller «kyniske komedier».

Disse spennende kategoriene kan virkelig hjelpe en til å finne titler som man ikke en gang visste fantes på Netflix. Men hva gjør man om man liker en kategori som Netflix ikke har gjettet at man vil se?

En ledetråd for PC- og Mac-brukere er å se på nettleserens adressefelt. For eksempel er adressen for «TV-serier med sterk kvinnelig hovedrolle som kan slukes» www.netflix.com/browse/genre/1189826

Man kan prøve ut nummer i slutten av adressen slumpvis. Men heldigvis har hjelpsomme internettbrukere begynt å katalogisere koder de har oppdaget.

netflixcodes.me kan du enkelt klikke på kategoriene og begynne å oppdage alle de gjemte skattene på Netflix.

Om du bruker nettleseren Chrome kan du også laste ned utvidelsen Netflix Hidden Category Search for å enkelt søke blant de påståtte 5.000(!) kategoriene.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top