Daredevil vender tilbake!

Nå kan du glede deg til sesong 2 av den kritikerroste Netflix/Marvel-serien!

Skrevet av / 08.01.16 - 09:25
Daredevil vender tilbake!

Andresesongen av «Daredevil» får premiere den 18. mars.

I går annonserte Netflix at det snart er duket for den etterlengtede, andre sesongen av «Marvel’s Daredevil»; en originalserie fra Netflix. Et stort sett samlet anmelderkorps var svært positive til første sesong av serien.

«Marvel’s Daredevil» returnerer snart med den etterlengtede andre sesongen av dette actionfylte eventyret (sesong 1 av «Marvel’s Daredevil» kan strømmes nå). Sesong to er en del av den lange rekken serier fra Marvel-universet på Netflix, slik som «Marvel’s Jessica Jones», den kommende «Marvel’s Luke Cage» og «Marvel’s Iron Fist». Alle leder opp til samlingen av de forskjellige hovedrollene i «Marvel’s The Defenders», som vil få premiere eksklusivt på Netflix.

(Foto: Produsenten)
(Charlie Cox spiller Daredevil. Foto: Netflix)

Matt Murdock (Charlie Cox) ble blind som ung gutt, men samtidig velsignet med ekstraordinære krefter. Han bekjemper urett som advokat på dagtid og som superhelten ”Daredevil” etter mørkets frembrudd i Hell’s Kitchen i New York.

Den imponerende rollelisten består blant andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), og Scott Glenn (Stick).

Marvel’s Daredevil er produsert av Marco Ramirez (“Sons Of Anarchy”, “Fear The Walking Dead”) og Douglas Petrie (“CSI: Crime Scene Investigation”, “Buffy: The Vampire Slayer”, “American Horror Story”), sammen med Jeph Loeb (“Marvel’s Jessica Jones”), som også er Marvel’s Head of Television.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top