Comeback som Maverick!

Tom Cruise skal igjen ikle seg jagerpilotuniformen!

Skrevet av / 28.06.15 - 13:38
Comeback som Maverick!

I forbindelse med presselanseringen av den femte Terminator-filmen, «Terminator Genisys», uttalte toppsjefen i produksjonsselskapet Skydance, David Ellison at en oppfølger til megasuksessen «Top Gun» (1986) er under oppseiling.

For snart 30 år siden fikk vi bli med inn på det amerikanske flyvåpenets eliteakademi, hvor det oste over av testosteron. I det rookien med autoritetsproblemer, Maverick (Tom Cruise), ankom startet en heidundrende kamp om å bli den beste – selveste Top Gun!

Produsert av suksessduoen Jerry Bruckheimer og (avdøde) Don Simpson satte Top Gun standarden for blockbusterfilmer i årene som fulgte.

top-gun-top-gun-456091987

«Take my Breathe away», Mr. Cruise!

Justin Marks er allerede  gang med å skrive manuset, og Ellis kunne avsløre at oppfølgeren blant annet vil fokusere på droner. Videre sa han følgende om Maverick-rollen: «There is an amazing role for Maverick in the movie, and there is no ‘Top Gun’ without Maverick, and it is going to be Maverick playing Maverick».

Bruckheimer og Ellison skal produsere oppfølgeren, som foreløpig ikke har en fastsatt premieredato, ei heller er noen andre skuespillere enn Cruise knyttet til prosjektet. En ting som imidlertid er helt sikkert, er at regissøren av originalfilmen ikke skal gjenta prestasjonen, Tony Scott tok sitt eget liv i 2012.

«Top Gun» ble for øvrig relansert på Blu-ray 3D i 2013.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Comeback?

Mer norske Troll fra Netflix

Renner returnerer!

Mer serienytt fra Yellowstone-skaperen.

Denne får du ikke plass til i stua

Siste dans med gjengen

Scroll to Top