Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bridgerton, sesong 3 kommer til sommeren – se trailer

Netflix avslører nå premieredatoen for tredje sesong av suksesserien Bridgerton.

Skrevet av / 13.12.23 - 10:56
Bridgerton, sesong 3 kommer til sommeren – se trailer

Endelig har Netflix avslørt når strømmegiganten slipper den etterlengtede sesong 3 av en av sine mest populære serie: Bridgerton; samt at sesongen vil splittes i to (noe som visstnok er veldig populært for tiden).

Netflix lover i tillegg den mest skandaløse sesongen så langt…

Bridgerton, sesong 1 (Foto: Netflix)

At en kostymedramaserie skulle bli en av Netflix’ største suksesser gjennom tidende (til nå er det kun Squid Game som har fått flere seere) var ganske så uventet. Med Bridgerton klarte Netflix noe høyst uventet – plutselig var kostymedrama populært, moderne, kult og hipt; selv blant de unge.

Les også Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Som en vellykket miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien romjulen 2020.

I mai i fjor kom oppfølgersesongen, med hovedfokus på fyrrige og enigmatiske Kate (Simone Ashley), og hennes jakt etter en passende ektemann.

Les også Mer pomp, prakt og pupp! Bridgerton er definitivt blant de mest potente kostymedramaene.

Som vi skrev inneholdt andresesongen færre dampende sexscener, men var like fullt mer erotisk. En lille bragd i seg selv.

Nå er den første teasertraileren til sesong 3 her:

 

Intrigemakeriet blant det poshe borgerskapet i 1800-tallets London er basert på romanserien til Julia Quinn. I sentrum for intrigene står den rike London-familien Bridgerton, en enke med sine 7 (!) barn, i et samfunnsjikt som er i overkant opptatt av prestisje, status, sosiale forbindelser og klatring på rangstigen.

Det er skrevet åtte bøker om familien, og Netflix gav allerede i fjor grønt lys for sesong 3 og 4 av Bridgerton. Med den enorme suksessen serien har opplevd forventer vi åtte sesonger.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Tidligere i år kom den svært vellykkede spin-off-serien Queen Charlotte – A Bridgerton Story, med fokus på den eksentrisk dronning Charlotte (India Amarteifio / Golda Rosheuvel) og hennes fascinerende, og tøffe, reise opp den britiske samfunnsstigen.

Les også Kongen krones – til tragedie! Netflix utvider Bridgerton-universet – og det på en uventet original måte.

Netflix har allerede avslørt at hovedfokus i Bridgerton, sesong 3 vil bli på unge lady Penelope Featherington (Nicola Coughlan) og hennes utrettelige beiler Colin Bridgerton (Luke Newton).

For dem av dere med hakket bedre hukommelse enn Dory, vil man erindre at Penelope ble avslørt som selveste «lady Whistledown» mot slutten av sesong 2. Som en anonym sladrekjerring, en miks av Se og Hør og sosiale medier, forsurer skribenten (med sitt ukentlige flyveblad) det bekymringsfrie rikmannslivet med betraktninger om de overfladiske familiene, deres kjærlighetsliv, problemer, sorger og mer eller mindre ondsinnet sladder

Lady Whistledowns «lekkasjer» fra sesong 2 av Bridgerton (Foto: Netflix)

Tredjesesongen vil splittes i to deler, med fire episoder hver seg.

Del I får premiere den 16. mai, etterfulgt av del II som får premiere den 13. juni 2024.

Sesong 3 kommer med Jess Brownell som ny serieskaper, mens Shonda Rhimes fortsetter som produsent.

Bridgerton, sesong 3 (Foto: Netflix)

Fra Netflix’ pressemelding kan vi avsløre følgende om handlingen:

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) har endelig har gitt opp sin langvarige forelskelse for Colin Bridgerton (Luke Newton), etter å ha hørt hans nedlatende tone om henne i forrige sesong. Hun har bestemt seg for at det er på tide å finne seg en ektemann, helst en som vil gi henne nok uavhengighet til å fortsette sitt dobbeltliv som Lady Whistledown, langt borte fra sin mor og sine søstre. Men manglende selvtillit fører til at Penelopes forsøk på ekteskapsmarkedet mislykkes.

Samtidig har Colin returnert fra sommerferien sin med en ny look og full av selvtillit. Han blir skuffet over å innse at Penelope, den eneste personen som alltid satte pris på ham som han var, nå gir ham en kald skulder. Ivrig etter å vinne tilbake vennskapet, tilbyr Colin seg å veilede Penelope for å gi henne selvtillit og hjelpe henne å finne en ektemann. Men når leksjonene hans begynner å fungere litt for godt, må Colin tenke over om følelsene hans for Penelope virkelig bare handler om vennskap.

For Penelope kompliseres saken av uenigheten med Eloise (Claudia Jessie), som har funnet en ny venn på et veldig usannsynlig sted, samtidig som Penelopes voksende tilstedeværelse i ‘ton gjør det enda vanskeligere å opprettholde sitt alter ego, Lady Whistledown, hemmelig.

Nicola Coughlan, «Bridgerton, sesong 3» (Foto: Netflix)

Rollebesetningen for sesong 3 vil bestå av:

 • Nicola Coughlan (Penelope Featherington)
 • Luke Newton (Colin Bridgerton)
 • Claudia Jessie (Eloise Bridgerton)
 • Luke Thompson (Benedict Bridgerton)
 • Golda Rosheuvel (Queen Charlotte)
 • Adjoa Andoh (Lady Danbury)
 • Ruth Gemmell (Violet Bridgerton)
 • Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley)
 • Hannah Dodd (Francesca Bridgerton)
 • Simone Ashley (Kate Sharma)
 • Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton)
 • Harriet Cains (Philipa Featherington)
 • Bessie Carter (Prudence Featherington)
 • Jessica Madsen (Cressida Cowper)
 • Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton)
 • Martins Imhangbe (Will Mondrich)
 • Will Tilston (Gregory Bridgerton)
 • Polly Walker (Portia Featherington)
 • Julie Andrews (Lady Whistledown)
 • Hugh Sachs (Brimsley)
 • Emma Naomi (Alice Mondrich)
 • Kathryn Drysdale (Genevieve Delacroix)
 • Sam Phillips (Lord Debling)
Bridgerton, sesong 3 (Foto: Netflix)

Når Nicola Coughlan, under «Tudum 2023», fikk spørsmål om eksakt hvor skandaløse sesong 3 ville bli, svarte hun litt ertende:

Very. I mean Lady Whistledown is right at the center having to deal with all her little secrets and it gets harder and harder for those to come out and then scandalous love affairs popping up all over the place. It’s the most scandalous one yet, I would say. Audiences can expect an «extremely spicy» season.

Bridgerton sesong 2 3
Nicola Coughlan og Claudia Jessie, «Bridgerton, sesong 2» (Foto: Netflix)

I tillegg til skandaler lover Coughlan oss den mest romantiske sesongen så langt:

Season one was about passion, season two was about longing and season three, I think it’s romance all the way. It’s just so romantic like there was a lot of moments on set where we’d film something and we’d turn around and everyone would be sort of clutching their chest being like ‘oh my God, that kind of love!’ It’s really special and it stays very true to the books.

Bridgerton sesong 2 1
Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top