Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Bran Stark vender tilbake!

Bran Stark sprer ytterligere usikkerhet rundt Jon Snows skjebne i det HBO lanserer sin første teaser til sjette sesong av "Game of Thrones".

Skrevet av / 07.12.15 - 16:14
Bran Stark vender tilbake!

I april har sjette sesong av «Game of Thrones» premiere. Og, det STORE spørsmålet er hva som hendte med Jon Snow (Kit Harrington) etter at han fikk fjorten sverd kjørt inn i mageregionen mot slutten av forrige sesong.

Om du lurer på hva som hendte med Snow, kan du lese mer her…

Nest yngste sønnen til Stark-familien, Bran Stark (Isaac H. Wright) vender åpenbart tilbake i kommende sesong. Etter at han ble kidnappet av skrømt i fjerde sesong har vi ikke sett snurten av ham. Han er synsk, og får æren av å avsluttet teaseren med: «They have no idea what’s going to happen».

Stemmen i begynnelsen av traileren tilhører ingen ringere enn ringreven Max von Sydow, som i denne sesongen spiller Bloodraven.

(Foto: Produsenten)
Bloodraven (Max von Sydow) (Foto: HBO)

For øvrig får vi et gjensyn med en rekke brutale drap i teaseren, blant annet halshuggingen av Brans far, Ned Stark (Sean Bean), det brutale drapet på Catelyn Stark, snørrvalpen Olly i det han tar livet (?) av Jon Snow, Joffrey som lider giftdøden og Rob Starks siste time. I tillegg får vi et glimt av Arya Stark i det hun blindes.

(Foto: Produsenten)
Jon Snow – død eller levende?? (Foto: HBO)

Brans utsagn har dobbel betydning: I den kommende sesongen får vi muligens bevitne den store gjenoppreisningen til Stark-familien (ledet an av Jon Snow?), samt det faktum av seerne denne gangen overhodet ikke vet handlingen i og med at serien nå har tatt igjen bøkene «A Song of Ice and Fire» til George R.R. Martin.

(Foto: Produsenten)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top