TV-serie/strømming

Gjør deg klar for nok en sesong av krimserien basert på Michael Connelys bestselgende bøker.
Annonse
Annonse
forfatter

Andre sesong av Amazons krimserie Bosch har premiere den 12. mars. Forfatter Michael Connellys kjente rollefigur, L.A-etterforskeren Harry Bosch, spilles, som i første sesongen, av Titus Welliver.

Harry Bosch er i andre sesong tilbake i jobben etter en ufrivillig pause. Hans første sak kan vise seg å være mer utfordrende enn han noensinne hadde forestilt seg.

Levningene av en person blir funnet i bagasjerommet på en bil på Mulholland Drive. Personen har tilsynelatende en relasjon til mafiavirksomhet, og leder Bosch på sporet av korrupsjon og organisert kriminalitet i både L.A og Las Vegas. Etter hvert som saken blir mer kompleks og personlig, kommer Bosch nærmere de mørke sidene ved det amerikanske politiet.

«Vi har utvidet den originale historien, og jeg tror at historien nå vil vise oss mange av de tingene som er viktige i dagens samfunn, som politikorrupsjon og terrorisme» fortalte forfatter og utøvende produsent Michael Connelly under Television Critics Associations presseturné denne vinteren.

Annonse

Den nye sesongen er basert på Connellys kriminalromaner Mannen i bagasjerommet, Utfor kanten og Den siste coyote.

I tillegg til Welliver i hovedrollen, spiller Lance Reddick, Jamie Hector, Amy Aquino, Emilia Ares Zoryan, Sarah Clarke og Jeri Ryan i andre roller. Serien er skrevet av Eric Overmyer og Michael Connelly.

Hele sesong 1 og 2 av Bosch blir tilgjengelig på HBO Nordic 12. mars.

 

(Foto: Produsenten)
Titus Welliver spiller Harry Bosch (Foto: HBO)

Titus Welliver
Hollywood-veteranen Titus Welliver begynte sin skuespillerkarriere på New York University. Hans første betalte skuespillerjobb var da han spilte redneck på en bar i filmen Navy Seals sammen med Charlie Sheen. Han har senere hatt roller i filmer som bl.a. Mulholland Falls og The Doors.  Roller på tv-skjermen inkluderer blant annet Deadwood, Lost, Sons of Anarchy og The Good Wife. I 2012 spilte Welliver rollen som Bates i Ben Afflecks prisbelønte film Argo, og han er snart å se i Afflecks nye film Live by Night, basert på en roman av Dennis Lehanes.

Annonse
(Foto: Produsenten)
Titus Welliver og Michael Connelly.

Michael Connelly
Michael Connelly er forfatter av 28 bestselgende romaner og en av nåtidens mest suksessfulle forfattere. Bøkene hans har solgt mer enn 55 millioner eksemplarer over hele verden og er oversatt til 39 ulike språk. Connelly har vunnet en rekke priser for sitt arbeid. Han var tidligere journalist i Los Angeles Times og gikk over til å bli forfatter på heltid da han vant den prestisjetunge Mystery Writers of America Edgar Award for sin første roman The Black Echo i 1992. Deretter ble boken Blodspor (Blood Work) fra 1998 filmatisert med Clint Eastwood i hovedrollen og senest hadde han en  kjempesuksess i 2011 med filmatiseringen av The Lincoln Lawyer hvor Matthew McConaughey spilte hovedrollen.

 

(Foto: Produsenten)

HBO Nordic

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Serieversjonen av den svenske filmsuksessen leverer mer av det samme, i et heseblesende, men etter hvert repeterende, tempo.
At 40 % av spanske menn går på horehus var en sjokkerende nyhet for oss – men jammen makter ikke Álex Pina å lage heidundrende underholdning ut av tragedien.
April byr på mye snadder fra strømmetjenestene, nå kan du også strømme innhold fra nykommeren Paramount+.
En hyperaktiv, sterkt alkoholisert og gudbenådet sjarmerende flyvertinne, kan det virkelig bli god underholdning ut av.
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.