TV-serie/strømming

HBO-suksesserien "Black Sails" har premiere på sesong 3 den 24. januar, og 4. sesong er allerede bekreftet.
Annonse
Annonse
forfatter

Tredje sesongen har premiere på HBO Nordic den 24. januar. Sesongen får 10 episoder.

Hva vi mente om sesong 2 kan du lese her!

I sesong 3 av det historiske actiondramaet blir piratenes mot satt på prøve når en ny fiende ankommer Nassau, Bahamas. Dette er en fiende som kjenner dem, forstår dem og som kan vende de alle mot hverandre på et øyeblikk. Når sesongen starter er Charles Town i ruiner etter at Captain Flints (Toby Stevens) voldsregime når nye høyder. Nå er det opp til John Silver å hjelpe Flint å finne tilbake til mannen han en gang var.

BKS3_041715_05059_a BKS3_041715_04839_a BKS3_041715_04695_a BKS3_041715_03269_a BKS3_041715_03129_a BKS3_041615_02980_a BKS3_041515_00231_a
<
>
(Foto: HBO)

Serien er produsert av Starz og skapt av Jonathan E. Steinberg («Jericho», «Human Target») og Robert Levine («Touch»). Michael Bay («Transformers», «Armageddon», «Pearl Harbor») er utøvende produsent i samarbeid med Brad Fuller, Andrew Form, Chris Synes og Dan Shotz («Jericho»).

(Foto: Produsenten)
Toby Stevens som Captain Flint (Foto: HBO)

Toby Stevens spiller hovedrollen som Captain Flint:
Toby Stephens er født i England i 1969. Hans mor er ingen andre enn den verdenskjente skuespilleren Dame Maggie Smith, sist sett i Harry Potter-filmene og «Downton Abbey». Toby Stephens startet sin skuespillerkarriere som scenearbeider på Chichester Festival Theatre. Han har tidligere medvirket i serier som «Jane Eyre», «Strike Back», «Vexed», og i filmer som «Orlando», James Bond-filmen «Die Another Day» og «Severance». I 2016 er han aktuell i Michael Bays «13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi» med John Krasinski og Pablo Schreiber.

«Black Sails» er allerede gitt grønt lys for en fjerde sesong (2017).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Les også

Etter opptøyene i Washington har de sosiale mediene tatt noen grep. Er det sensur eller ren nødvendighet?
SoundBeamer er en lydenhet for skrivebordet, som stråler lyden direkte til hvert øre.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
Ventilasjon? Veggkunst? Eller kan det ha noe med akustikken å gjøre? Vi vet svaret!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.