TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Bikini verdt sin vekt i gull!

Har kjæresten snart bursdag? Da frister det kanskje med en ny bikini? Til 800.000,- kroner!

forfatter
Publisert 07.10.15 - 17:12

Det virker som om alt (med unntak av «Howard the Duck») George Lucas tar i blir til gull.

For snart 3 år siden solgte han hele Star Wars franchisen til musen med de to gigantiske, sorte ørene for ufattelige 33,2 milliarder (!) kroner; nå har Mikke Mus hatt garasjesalg, og lagt ut den legendariske gullbikinien til prinsesse Leia (Carrie Fisher), som hun brukte i «Return of the Jedi», for salg.

Denne uken ble bikinien (laget av latex og dekket av metall med gullmaling), solgt til en overivrig (kåt?) Star Wars-fantast for den nette sum av nesten 100.000,- USD.

Lucas selger Star Wars til Disney
Mikke Mus & Co rydder på loftet. Blir R2-D2 nestemann som selges ut?

Om du gikk glipp av den eksklusive auksjonen, kan du jo forsøke å spore opp budgiveren, og friste ham (det MÅ være et hannkjønn!) med et bud på over 800.000,- kroner. Burde vel strengt tatt dekkes inn av neste års feriepenger…

princess_leia_in_gold_bikini_wallpaper_background_33249
Den legendariske gullbikinien.

PS! I disse dager lanserer de seks første Star Wars-filmene på nytt, i Limited steel book edition.

Neste film ut, «Star Wars: Episode VII – The Force Awakens» har premiere den 16. desember, og regisseres av J.J. Abrams, som også stod bak den siste Star Trek-filmen.

Se traileren til det syvende kapittelet i Star Wars-sagen her!
youtu.be/wCc2v7izk8w

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Følg Lyd & Bilde