Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Assassin’s Creed: Brotherhood

Desmond Miles klarer endelig å komme seg ut av fangenskap hos det onde Abstergo, og flukten fører han og medhjelperne til Eizo Auditore di Firenze's hjemby Monteriggioni.

Skrevet av / 02.02.11 - 15:03
Assassin’s Creed: Brotherhood

Desmond Miles entrer igjen Animus og blender sammen med sine forfedre, denne gangen i Roma på 1500-tallet. Hans forfar Eizo har tatt opp kampene mot den griske Borgia familien som har jerngrep om byen. Desmond og Eizo smelter sammen og spillet veksler elegant mellom nåtiden og fortiden.
Brotherhood plukker opp igjen tråden fra de forrige spillene, og handlingsmønsteret er på mange måter lik tidligere. Som snikmorder og familiens beskytter må du bruke både list og krefter i kampen mot et korrupt Roma. Spillet gir oss historisk innblikk i tiden vi befinner oss i, og flere oppdrag, samt faktabokser om hendelser og bygninger, er rene historietimer hvor vi utvider vår forståelseshorisont. Det er også mye nytt i Brotherhood som viser at utviklerne virkelig har sett på manglene fra forgjengerne. Vårt viktigste redskap i snikmordangrepene våre er nå spekket med flere variasjoner og gift, og de tyngre våpnene og hjelpemidlene fungerer mye mer effektivt nå enn tidligere. Vi kan også rekruttere andre snikmordere i et vel oppgradert kampsystem. Byen er også betydelig større, man bruker hesten mer som fremkomstmiddel og utviklerne har dyttet inn enormt mange sideoppdrag i tillegg til historien vi følger. Noen av disse oppdragene mangler der i mot en rød tråd og kan føles unødvendige og malplasserte. De med samlemani og de som jakter på trofeer, vil imidlertid finne utallige timer med ekstra underholdning. Grafikkmessig er spillet nydelig utført med gode filmsekvenser som går i dybden på fortellingen ettersom den utspiller seg.
Det viktigste og kanskje mest etterlengtede nye med Brotherhood er flerspillerdelen, hvor du nå kan spille mot opptil åtte venner, og uvenner, i flere forskjellige moduser og oppdrag via nettet.
Konklusjon Spillopplevelsen er definitivt forsterket og forbedret fra de tidligere spillene. Det lille ekstra som jeg vet utviklerne kan dra ut av en slik spillserie som dette, mangler foreløpig for å være helt perfekt. Men jeg er helt sikker på at om Ubisoft fortsetter i samme retning som de viser de går med Brotherhood, vil vår neste spill være historiebøkene verdig.
+
God historie
Nyskapende kampsystem
Flerspillermodus

Stemmespill
Ekstra oppdrag uten rød tråd


Utvikler:
Ubisoft Montreal
Utgiver:
Ubisoft
Plattform:
PS, X360, PC(2011)
Sjanger:
Action

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top