Search
Generic filters

Daredevils spektakulære comeback

I går lanserte Netflix første del av traileren til den etterlengtede andre sesongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiere fredag 18. mars.

Mens sesong 1 av Marvel’s Daredevil handlet om Matt Murdocks avgjørelse om å ta på seg Daredevil-drakten og bli en superhelt, fokuserer sesong to på spørsmålet ”når blir det som er riktig, galt?”. Serien fortsetter å utforske den filosofiske konflikten som er kjernen i Matts dobbeltliv, som kompliseres ytterligere av en rivaliserende borgerverner, Frank Castle, som tar ting litt for langt.

https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

Matt Murdock (Charlie Cox) ble blind som ung gutt, men samtidig velsignet med ekstraordinære krefter. Han bekjemper urett som advokat på dagtid og som superhelten ”Daredevil” etter mørkets frembrudd i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerende rollelisten består blant andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), og Scott Glenn (Stick).

(Foto: Produsenten)
(Foto: Netflix)

Marvel’s Daredevil er produsert av Marco Ramirez (Sons Of Anarchy, Fear The Walking Dead) og Douglas Petrie (CSI: Crime Scene Investigation, Buffy: The Vampire Slayer, American Horror Story), sammen med Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones), som også er Marvel’s Head of Television.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker