TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Daredevils spektakulære comeback

I går lanserte Netflix første del av traileren til den etterlengtede andre sesongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiere fredag 18. mars.

forfatter
Publisert 16.02.16 - 14:57

Mens sesong 1 av Marvel’s Daredevil handlet om Matt Murdocks avgjørelse om å ta på seg Daredevil-drakten og bli en superhelt, fokuserer sesong to på spørsmålet ”når blir det som er riktig, galt?”. Serien fortsetter å utforske den filosofiske konflikten som er kjernen i Matts dobbeltliv, som kompliseres ytterligere av en rivaliserende borgerverner, Frank Castle, som tar ting litt for langt.

youtu.be/m5_A0Wx0jU4

Matt Murdock (Charlie Cox) ble blind som ung gutt, men samtidig velsignet med ekstraordinære krefter. Han bekjemper urett som advokat på dagtid og som superhelten ”Daredevil” etter mørkets frembrudd i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerende rollelisten består blant andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), og Scott Glenn (Stick).

(Foto: Produsenten)
(Foto: Netflix)

Marvel’s Daredevil er produsert av Marco Ramirez (Sons Of Anarchy, Fear The Walking Dead) og Douglas Petrie (CSI: Crime Scene Investigation, Buffy: The Vampire Slayer, American Horror Story), sammen med Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones), som også er Marvel’s Head of Television.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Følg Lyd & Bilde