Daredevils spektakulære comeback

I går lanserte Netflix første del av traileren til den etterlengtede andre sesongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiere fredag 18. mars.

Skrevet av / 16.02.16 - 14:57
Daredevils spektakulære comeback

Mens sesong 1 av Marvel’s Daredevil handlet om Matt Murdocks avgjørelse om å ta på seg Daredevil-drakten og bli en superhelt, fokuserer sesong to på spørsmålet ”når blir det som er riktig, galt?”. Serien fortsetter å utforske den filosofiske konflikten som er kjernen i Matts dobbeltliv, som kompliseres ytterligere av en rivaliserende borgerverner, Frank Castle, som tar ting litt for langt.

https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

Matt Murdock (Charlie Cox) ble blind som ung gutt, men samtidig velsignet med ekstraordinære krefter. Han bekjemper urett som advokat på dagtid og som superhelten ”Daredevil” etter mørkets frembrudd i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerende rollelisten består blant andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple), og Scott Glenn (Stick).

(Foto: Produsenten)
(Foto: Netflix)

Marvel’s Daredevil er produsert av Marco Ramirez (Sons Of Anarchy, Fear The Walking Dead) og Douglas Petrie (CSI: Crime Scene Investigation, Buffy: The Vampire Slayer, American Horror Story), sammen med Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones), som også er Marvel’s Head of Television.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gentlemanstyven vender tilbake

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Scroll to Top