Hodetelefoner

Torque Audio t402v har utskiftbare puter og justerbar lyd.
forfatter

Avhengig av humøret, hva man vil høre på og hvor man befinner seg, kan man trenge ulike hodetelefoner. On-ear er smidigere å ha med seg da de er mindre, men over-ear er mer behagelige og kan gi bedre lyd. Med Torque Audios nye t402v trenger du ikke velge.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Produsenten)

Hodetelefonene har nemlig smarte, avtakbare puter, så du selv kan velge hvilken størrelse du ønsker akkurat nå. Men de er smartere enn som så. Vrir man på putene, tilpasses nemlig lyden til en av fire lydprofiler. Du kan få hodetelefonene til å låte med åtte ulike klangbalanser.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Produsenten)

Elementene har egenutviklet 40 millimeters «bio cell»-membran for best mulig lyd. På kabelen sitter mikrofon med fjernkontroll for iPhone. Bøylen er dessuten gjort i stål, som skal tåle vridninger og bøyinger.

Hodetelefonene er tilgjengelige i nettbutikker for rundt 3.600 kroner.

www.torque.audio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.