TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Personlig mus fra Logitech

For å lage en mus som passer til alle, har Logitech laget Signature M650 i tre forskjellige farger - og i alt åtte varianter.

forfatter
Publisert 17.01.22 - 22:54

En mus er en personlig ting. Men likevel har Logitech prøvd å lage en mus som skal passe for alle.  Det har de gjort ved å lage den nye Signature M650 i en rekke utgaver, som passer til forskjellige hender og behov.

Nøyaktig hvor mange versjoner det kommer av modellen er fortsatt ikke helt soleklart, selv etter å ha lest gjennom pressemeldingen flere ganger – og spurt PR-byrået. Men hva man vet er at M650 kommer i to forskjellige størrelser, samt at det kommer en venstrehåndsutgave av den største versjonen. Man kan også få dem i tre forskjellige farger: Gråhvit, rosa og grafittsvart. Men ikke alle utgavene. Er man venstrehendt så kan ikke velge rosa.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 fås også i rosa. Men ikke hvis du er venstrehendt. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en «For Business»-versjon, som for øvrig byr på de samme kombinasjonsmuligheter som i den alminnelige utgaven. Man kan også bruke Bluetooth, men det frarådes på grunn av sikkerhetsgrunner til jobb.

Musen er også trådløs og har stillegående knapper, slik at det ikke forstyrrer i Zoom-møtene når man klikker. Det er også SmartWheel-scrolling for å gjøre det lettere å bla seg gjennom lange nettsider.

Signature M650 fungerer med Windos, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgjengelighet

Signature M650-musene er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen for Signature M650 (uansett størrelse, farge og orientering) er 499 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kullsvart OLED-skjerm til gaming Alienware AW3423DW er den første gamingskjermen med QD-OLED. Hva kan bli bedre enn perfekt svartnivå? En god del, skal det vise seg.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Oppdatert Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" modellen kommer i to utgaver med henholdsvis Intel- og AMD-prosessor.
Spill i 3D uten briller Acer Predator Helios 300 gir spillene dine en ny dybde.
Skjermen er det beste ved den HPs luksusmaskin har en lekker UHD+-skjerm som vil glede grafikere. Men kreftene holder ikke mål i forhold til prisen.
Broadcast-studio til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i magen, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend