TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Personlig mus fra Logitech

For å lage en mus som passer til alle, har Logitech laget Signature M650 i tre forskjellige farger - og i alt åtte varianter.

forfatter
Publisert 17.01.22 - 22:54

En mus er en personlig ting. Men likevel har Logitech prøvd å lage en mus som skal passe for alle.  Det har de gjort ved å lage den nye Signature M650 i en rekke utgaver, som passer til forskjellige hender og behov.

Nøyaktig hvor mange versjoner det kommer av modellen er fortsatt ikke helt soleklart, selv etter å ha lest gjennom pressemeldingen flere ganger – og spurt PR-byrået. Men hva man vet er at M650 kommer i to forskjellige størrelser, samt at det kommer en venstrehåndsutgave av den største versjonen. Man kan også få dem i tre forskjellige farger: Gråhvit, rosa og grafittsvart. Men ikke alle utgavene. Er man venstrehendt så kan ikke velge rosa.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 fås også i rosa. Men ikke hvis du er venstrehendt. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en «For Business»-versjon, som for øvrig byr på de samme kombinasjonsmuligheter som i den alminnelige utgaven. Man kan også bruke Bluetooth, men det frarådes på grunn av sikkerhetsgrunner til jobb.

Musen er også trådløs og har stillegående knapper, slik at det ikke forstyrrer i Zoom-møtene når man klikker. Det er også SmartWheel-scrolling for å gjøre det lettere å bla seg gjennom lange nettsider.

Signature M650 fungerer med Windos, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgjengelighet

Signature M650-musene er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen for Signature M650 (uansett størrelse, farge og orientering) er 499 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde