Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Personlig mus fra Logitech

For å lage en mus som passer til alle, har Logitech laget Signature M650 i tre forskjellige farger - og i alt åtte varianter.

Skrevet av / 17.01.22 - 22:54
Personlig mus fra Logitech

En mus er en personlig ting. Men likevel har Logitech prøvd å lage en mus som skal passe for alle.  Det har de gjort ved å lage den nye Signature M650 i en rekke utgaver, som passer til forskjellige hender og behov.

Nøyaktig hvor mange versjoner det kommer av modellen er fortsatt ikke helt soleklart, selv etter å ha lest gjennom pressemeldingen flere ganger – og spurt PR-byrået. Men hva man vet er at M650 kommer i to forskjellige størrelser, samt at det kommer en venstrehåndsutgave av den største versjonen. Man kan også få dem i tre forskjellige farger: Gråhvit, rosa og grafittsvart. Men ikke alle utgavene. Er man venstrehendt så kan ikke velge rosa.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 fås også i rosa. Men ikke hvis du er venstrehendt. (Foto: Logitech)

Logitech Signature M650 fås også i en «For Business»-versjon, som for øvrig byr på de samme kombinasjonsmuligheter som i den alminnelige utgaven. Man kan også bruke Bluetooth, men det frarådes på grunn av sikkerhetsgrunner til jobb.

Musen er også trådløs og har stillegående knapper, slik at det ikke forstyrrer i Zoom-møtene når man klikker. Det er også SmartWheel-scrolling for å gjøre det lettere å bla seg gjennom lange nettsider.

Signature M650 fungerer med Windos, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS og Android-operativsystemer.

Pris og tilgjengelighet

Signature M650-musene er tilgjengelige nå. Den veiledende utsalgsprisen for Signature M650 (uansett størrelse, farge og orientering) er 499 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top