PC-er til kontor og kreativitet
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

PC-er til kontor og kreativitet

Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene

forfatter
Publisert 28.06.22 - 13:08

Dell Inspiron-serien er laget til hverdagsbruk – som streaming, sosiale medier, kontakt og innholdsproduksjon. Med rimelige priser, rett over 7.000 kroner for de billigste modellene, kan man forvente maskiner preget av fornuft. Selv om prisen er skåret helt inntil benet, lover Dell at de har beholdt et fokus på miljøet. Produktene kommer dessuten i emballasje som består av opptil 90% gjenbruksmaterialer.

Dell Inspiron 16 Plus1
Dell Inspiron 16 Plus. (Foto: Dell)

Den kraftigste (og dyreste) modellen er Inspiron 16 Plus, som har 16:10-format med en skjerm i opptil 3K-oppløsning. Den har fire høyttalere hvorav to av dem peker oppover, og to nedover. Den nye Inspiron 16 Plus har også et FHD-webkamera. PC-en kommer med 12. generasjons Intel-prosessorer og mulighet for Nvidia GeForce RTX 3060-grafikk.

Inspiron 14 Plus er designet for de som ønsker den samme kraften, men i en mindre størrelse. Den nye Inspiron 14 Plus har dermed samme 12. generasjons Intel Core-prosessor og mulighet for Nvidia GeForce RTX 3060-grafikk.

Dell Inspiron 14
Dell Inspiron 14. (Foto: Dell)

Dell lanserer også nye versjoner av Inspiron 14 og 16 samt Inspiron 2-i-1. PC-ene skal være godt egnet til hverdagsbehov, uansett om det er å sende mail, publisere innhold på sosiale medier eller streaming.

De nye Inspiron-pc-ene fås i forskjellige konfigurasjoner, herunder valg mellom 12. generasjons Intel-prosessorer eller AMD Ryzen 5000 med AMD Radeon-grafikk.

Dell Inspiron 14 2 in 1
Dell Inspiron 14 2 in 1. (Foto: Dell)

De nye PC-ene har innebygd FHD-webkamera og to mikrofoner med støyreduseringsteknologi. Dessuten har den nye Inspiron 14 2-i-1 en 14% større touchpad.

Pris og tilgjengelighet

De nye maskinene fås i et bredt utvalg av modeller og varianter. Som alltid lønner det seg å se nøye på spesifikasjonene før man handler, da djevelen ligger i detaljene. De billigste konfigurasjonene er utstyrt med 8 GB RAM, Full HD-skjerm og Intel UHD Graphics.

• Inspiron 14 Plus koster fra 10.490 kr.
• Inspiron 16 Plus har en veiledende pris fra 12.490 kr.
• Inspiron 16 koster fra 7.790 kr.
• Inspiron 14 fra 7.290 kr.
• Inspiron 14 2-i-1 har en veiledende pris fra 12.490 kr.

Alle modellene kan kjøpes nå.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend