Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

OWC Envoy Pro FX: Bærbar SSD for krevende bruk

Opptil 2TB lagring og 2800 MB/s hastighet

Med innebygget kjøleribbe i aluminium og IP67-sertifisering, kan OWCs Envoy Pro FX herjes med både inne og utendørs.

Den bærbare SSD-en kan plugges i alle computere med enten USB-A, USB-C eller Thunderboldt-kontakter.

SSD-en kan bestilles med 240 eller 480 GB kapasitet, og finnes også med 1 eller 2 TB kapasitet. OWC sier at maks skrive- og lesehastighet oppnås med Thunderbolt-overføring som gir opptil 2800 MB/s overføringshastighet.

Med USB 3.2 synker hastigheten til 1250 MB/s, men det skyldes begrensingen i USB-overføringen, og ikke SSD-ens hastighet.

Annonse

Disken er ganske kompakt med mål på 11 x 2 x 6,5 cm, og den har en LED som viser status på SSD-en, og små gummiføtter under som sørger for at den ikke sklir av panseret når man jobber ute.

Den tåler også bli herjet med, og OWC opplyser at SSD-en tilfredsstiller militære krav (MIL-STD810G9 til støtsikkerhet.

Annonse

Prisene starter på 169 USD, og OWC Envoy Pro FX er allerede tilgjengelig på OWCs nettsider.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.