Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kompromissløs mus på farten

Rull i alle retninger på tre enheter samtidig.

Skrevet av / 02.10.20 - 12:35
Kompromissløs mus på farten

Hvis touchpaden på laptopen ikke er god nok, har Logitech et alternativ til den avanserte brukeren på farten. MX Anywhere 3 er en kompakt trådløs mus, designet til avanserte kreative, utviklere og alle andre som har bruk for litt mer enn bare å peke og klikke eller høyreklikke.

Musen er laget for å kunne fungere på nesten hvilken som helst overflate, også på glass, som vil være en lettelse – både på sofabordet og hotellrommet, hvor man ofte må ta i bruk et magasin for å få musen til å reagere på det «smarte» glass-arbeidsbordet.

En av MX-serien spesialiteter er MagSpeed-hjulet med innebygd elektromagnetisk bremse, som kan rulle lynraskt ved å la hjulet spinne fritt – og bremse magnetisk. I MX Anywhere 3 skjer det lydløst.

Musen kobles opp trådløst med den medfølgende USB-adapteren eller Bluetooth, og man kan bruke den sammen med opptil tre enheter på en gang, og velge mellom enhetene med et trykk på en knapp (på undersiden).

Logitech MX Anywhere 3 svarer til sitt navn, og kan brukes på nesten alt. Også glass. (Foto: Logitech)

Logitech MX Anywhere 3 kan brukes på både PC og Mac – i tillegg andre Bluetooth-enheter som støtter mus. Men for å gjøre det lettere for Mac-brukerne, finnes det også en en egen utgave til dem, som er innstilt å opprette forbindelse til en Mac. Prisen er i begge tilfeller 999 kroner.

Musen har nettopp kommet til salg i butikkene, men jeg har selv hatt muligheten til å prøve den i noen dager. Det er en behagelig og fin liten sak, som til tross for størrelsen ligger fint i hånden. Og hvis man er vant til å fikle med touchpaden når man jobber på farten, så er dette en lettelse. Til hjemmebruk vil jeg nok fortsatt foretrekke den dobbelt så store fullvoksne utgaven av MX Master-musen. Og jeg setter pris på å både kunne høre og merke når magnetbremsen setter inn. Men til diskret bruk i møtelokalet er den lydløse løsningen helt perfekt.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

ChatGPT får minne - som kan slås av

Farvel til iTunes for Windows

0
Scroll to Top