Nyhet

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Bang & Olufsen avduket i går et nytt samarbeid på et litt overraskende felt. Selskapet vil de neste tre årene jobbe med e-sportslaget Astralis.

Samarbeidet betyr ikke, at Counterstrike-atletene skal utstyres med BeoPlay H95-hodetelefoner. Det eneste synlige B&O-preget blir foreløpig på tøyet til Atralis sitt FIFA-lag.

Bang & Olufsen vil til gjengjeld sørge for at det er god lyd til rådighet, når spillerne skal slappe av mellom kampene.

På sikt har Bang & Olufsen likevel baktanker som går lengre enn bare trøyesponsorer og kjente ansikter til reklamebruk. I pressemeldingen fra B&O står det at Astralis-laget skal utnytte sin unike innsikt i gaming-industrien til å hjelpe B&O med å utvikle selskapets fremtidige produkter til gaming.

Gaming-nyheter våren 2021
Det første produktet i B&O’s gaming-portefølje blir et par hodetelefoner, som vil være «et elegant møte mellom luksuriøst design og gaming.» Hodetelefonene vil være tilgjengelige våren 2021.

«Vi er glade for å samarbeide med en av verdens ledende e-sportsorganisasjoner, når vi tar steget inn i gaming-industrien. Spillerne vi ønsker å nå har vokst opp med gaming og bruker det til å slappe av og ha det gøy, utfordre seg selv og gi mental stimulering. De har lidenskapen og midlene til å investere i gaming-hardware, men finner dessverre ut at bransjen henger etter når det kommer til verdsettelse av lyd, kvalitet og komfort,» sier Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

Les videre
Exit mobile version