TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Asus oppdaterer ZenBook Pro Duo

Den nytenkende Asus ZenBook Pro Duo kommer i ny versjon med bl.a. Intel Core i9-processor samt NVIDIA GeForce RTX 3070.

forfatter
Publisert 06.05.21 - 13:07

Med ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) oppdaterer Asus den unike maskinen med dobbeltskjerm som selskapet fra Taiwan lanserte for første gang i 2019.

ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) kommer bl.a. med 15.6 Panto-validert 4K OLED HDR NanoEdge touch-skjerm samt en nydesignet sekundær 4K touch-skjerm.

Les også Super-laptop med to skjermer Hvis det er fint med en kjempebra skjerm, må to være enda bedre. ZenBook Pro Duo er en forfriskende nytenkning.

4K OLED

Den 15,6” store 4K OLED HDR NanoEdge touch-skjermen i ZenBook Pro Duo 15 OLED har et firesidet, rammeløst slim-bezel design med et 93% skjermforhold. OLED-skjermteknologien leverer et kontrastforhold på 1.000.000:1, som bekreftes av skjermens VESA DisplayHDR True Black 500-sertifisering. I tillegg har maskinen en PANTONE Validated-sertifisering samt en bred fargeskala med 100% DCI-P3-dekning.

ScreenPad Plus

ZenBook Pro Duo 15 OLED introduserer et nytt vippende ScreenPad Plus-design som forbedrer fjorårets design.

Denne sekundære touch-skjermen i full bredde har en oppløsning på 3840 x 1100 og en høyere lysstyrke på 400 nit, og vipper automatisk opp med opptil 9,5°, som reduserer blending og refleksjoner og gir forbedret synlighet av skjermens innhold og gjør arbeidet på tvers av hovedskjermen og ScreenPad Plus mer sømløst.

Asus ZenBook Pro Duo 15
(Foto: Asus)

Skikkelig muskelbunt

ZenBook Pro Duo 15 OLED er drevet av opptil en Intel Core i9-prosessor, et NVIDIA GeForce RTX 3070 og opptil 32 GB RAM for at den bærbare skal kunne håndtere jobbing med krevende cross-screen workflows med ScreenPad Plus.

Av tilkoblinger kommer maskinen bl.a. med 2x Thunderbolt 3 USB-C-porter som støtter opptil 40 Gbit/s dataoverføringshastigheter sammen med Power Delivery og DisplayPort-funksjonalitet. Disse portene gir brukeren muligheten til å koble til en ekstra ekstern 8K-skjerm eller to 4K UHD-skjermer. ZenBook Pro Duo 15 OLED kommer dessuten med Wi-Fi 6 (802.11ax).

Pris og tilgjengelighet

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED er tilgjengelig nå til en pris på 40.990 kroner for konfigurasjonen med Intel Core i9-processor samt 32 GB RAM og 1 TB SSD.

 

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Fin til de fleste Lenovos lettvekts-spillmaskin gir god ytelse til de fleste spill uten å velte budsjettet. Men den begeistrer ikke.
Magi til overkommelig pris Kan vonde håndledd og verkende albuer og skuldre bare være et minne?
Følg Lyd & Bilde