Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Asus oppdaterer ZenBook Pro Duo

Den nytenkende Asus ZenBook Pro Duo kommer i ny versjon med bl.a. Intel Core i9-processor samt NVIDIA GeForce RTX 3070.

Skrevet av / 06.05.21 - 13:07
Asus oppdaterer ZenBook Pro Duo

Med ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) oppdaterer Asus den unike maskinen med dobbeltskjerm som selskapet fra Taiwan lanserte for første gang i 2019.

ZenBook Pro Duo 15 OLED (UX582) kommer bl.a. med 15.6 Panto-validert 4K OLED HDR NanoEdge touch-skjerm samt en nydesignet sekundær 4K touch-skjerm.

Les også Super-laptop med to skjermer Hvis det er fint med en kjempebra skjerm, må to være enda bedre. ZenBook Pro Duo er en forfriskende nytenkning.

4K OLED

Den 15,6” store 4K OLED HDR NanoEdge touch-skjermen i ZenBook Pro Duo 15 OLED har et firesidet, rammeløst slim-bezel design med et 93% skjermforhold. OLED-skjermteknologien leverer et kontrastforhold på 1.000.000:1, som bekreftes av skjermens VESA DisplayHDR True Black 500-sertifisering. I tillegg har maskinen en PANTONE Validated-sertifisering samt en bred fargeskala med 100% DCI-P3-dekning.

ScreenPad Plus

ZenBook Pro Duo 15 OLED introduserer et nytt vippende ScreenPad Plus-design som forbedrer fjorårets design.

Denne sekundære touch-skjermen i full bredde har en oppløsning på 3840 x 1100 og en høyere lysstyrke på 400 nit, og vipper automatisk opp med opptil 9,5°, som reduserer blending og refleksjoner og gir forbedret synlighet av skjermens innhold og gjør arbeidet på tvers av hovedskjermen og ScreenPad Plus mer sømløst.

Asus ZenBook Pro Duo 15
(Foto: Asus)

Skikkelig muskelbunt

ZenBook Pro Duo 15 OLED er drevet av opptil en Intel Core i9-prosessor, et NVIDIA GeForce RTX 3070 og opptil 32 GB RAM for at den bærbare skal kunne håndtere jobbing med krevende cross-screen workflows med ScreenPad Plus.

Av tilkoblinger kommer maskinen bl.a. med 2x Thunderbolt 3 USB-C-porter som støtter opptil 40 Gbit/s dataoverføringshastigheter sammen med Power Delivery og DisplayPort-funksjonalitet. Disse portene gir brukeren muligheten til å koble til en ekstra ekstern 8K-skjerm eller to 4K UHD-skjermer. ZenBook Pro Duo 15 OLED kommer dessuten med Wi-Fi 6 (802.11ax).

Pris og tilgjengelighet

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED er tilgjengelig nå til en pris på 40.990 kroner for konfigurasjonen med Intel Core i9-processor samt 32 GB RAM og 1 TB SSD.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

NÅ er disketten endelig død!

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Scroll to Top