Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Videohøyttalerfamilien Studio X fra Poly får viktig sertifisering fra Google

Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.

Skrevet av / 12.11.22 - 12:00
Videohøyttalerfamilien Studio X fra Poly får viktig sertifisering fra Google

Ifølge en ny rapport fra Frost & Sullivan er den største utfordringen når det kommer til fremtiden for hybridarbeid mangel på likhet i møter, mangel på riktig utstyr og distraksjoner i hjemmet.

Polys portefølje av lyd- og videoutstyr av profesjonell kvalitet er designet for å eliminere distraherende bakgrunnsstøy og gjøre forutsetningene for like møteforhold så gode som mulig.

Sertifiseringen innebærer at hele StudioX-familien, som inkluderer Studio X30, Studio X50, Studio X70 og kontrolleren TC8 (en intuitiv høyoppløst åtte-tommers touchskjerm som gjør det enkelt å koble seg opp til Google Meet) er sertifisert for Google Meet.

– Polys innovasjon i alle sine profesjonelle lyd- og videoløsninger er den ultimate komponenten for en konsekvent utmerket møteopplevelse. Det er derfor vi har valgt å samarbeide med Poly som den første Android-baserte videoenheten som sertifiseres for Google Meet. Sammen er vi forpliktet til å utstyre dagens hybridarbeidere med teknologi som tar møter til neste nivå, sier David Citron, sjef for Google Meet and Voice.

– Poly og Google Workspace feirer denne milepælen, å tilby en intuitiv og kraftig videokonferanseløsning i bedriftsklassen til Google Meet-kunder. Vi deler en felles visjon om å gi spennende og likeverdige møteopplevelser for alle deltakere ved å omforme fremtiden for møter og den hybride samarbeidsopplevelsen, sier Chris Moss, Head of Product and Portfolio Management i Poly.

Pris og tilgjengelighet

Poly Studio X-serien som er sertifisert med Google Meet blir tilgjengelig globalt i januar 2023.

Prisklassene starter fra ca 14.000 kroner.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

Avslører nytt zoomobjektiv

Ekstremt på alle måter

Kan bli umulig å få tak i

Liten, lett og lyssterk

Kompakt superzoom for fullformat

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top