TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Til kreative på et lite budsjett

HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.

forfatter
Publisert 07.04.21 - 14:06

Hvis du trenger en ny bærbar til hjemmekontoret, så har HP flere valg i sin populære Envy-serie. HP Envy x360 15 og HP Envy 17 er nye utgaver med oppdatert innmat. De nye bærbare er i følge HP designet til kreativt arbeid slik som video- og fotoredigering, blogging og videoproduksjon.

HP Envy x360 med Intel Core. (Foto: HP)

HP Envy x360 15

Den nye HP Envy x360 15 kommer i et lett og mobilt design med en vekt på 1,8 kg. Den fås med (opptil) 11. generasjons Intel Core eller AMD Ryzen 7 prosessor og Nvidia MX450 grafikk. Med tanke på pris er maskinene tilgjengelige for de aller fleste, men kan tilpasses med rekke ekstravalg, som 1 TB SSD, 32 GB RAM og 4K OLED-skjerm.

Som navnet antyder er det snakk om en 360-graders-PC, hvor touchskjermen kan brettes bak slik at maskinen kan brukes som et nettbrett.

HP Envy x360 med AMD Ryzen. (Foto: HP)

HP ENVY 17
17-tommers-utgaven er utstyrt med (opptil) en 11. generasjons Intel Core-prosessor og Nvidia MX450 grafikk. Den fås også med 4K UHD-skjerm.

17-tommers-utgaven av HP Envy fås også med 4K-skjerm. (Foto: HP)

Maskinene er nye, men innerst inne er de gamle. De er nemlig delvis fremstilt av gjenbruksmaterialer i form av gjenbrukt aluminium, gjenbruksplast og ocean-bound-plastikk. Emballasjen er også av 100% bærekraftige materialer.

Pris og tilgjengelighet
HP Envy x360 15 med Intel-processor fås fra 7.499 kroner.
HP Envy x360 15 med AMD-processor koster fra 6.299 kroner.
HP Envy 17 koster fra 7.999 kroner.

Tilgjengelighet på de tre nyhetene er fortsatt ukjent.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Følg Lyd & Bilde