TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Taster og mus for de støyfølsomme

Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.

forfatter
Publisert 13.11.22 - 08:00

Det er fint å være tilbake på kontoret nå som Korona er forbi, og det er hyggelig å være med kollegene igjen. Men de lager støy. Det synes i hvert fall undertegnedes kontorkolleger…

Hvis du også plages av høylytt klikking og tasting, har Trust en gaveidé til kontorets mest forstyrrende medarbeider.

Trezo er navnet på et nytt tastatur- og musesett, som angivelig er like stille som raslende løv og dempet visking. Nøyaktig hva det tilsvarer til i desibel, sier ikke pressematerialet eller Trusts produktark noe om.

Trust Trezo er et trådløst tastatur- og musesett, som skal være så godt som lydløst. (Foto: Trust)

Utover lydløsheten er tastaturet beskyttet mot vann. Og det loves dessuten en lang batteritid på (opptil) 48 måneder for tastaturet og 12 måneder for musen.

Pris og tilgjengelighet:
Trust Trezo kan kjøpes nå, og koster 514 kroner.

Batteriene holder i opptil to år. (Foto: Trust)

 

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Sertifisert av Google Meet Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Følg Lyd & Bilde