Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Jabra og Lenovo samarbeider om møteromsystem

PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.

Skrevet av / 23.08.22 - 14:32
Jabra og Lenovo samarbeider om møteromsystem

Noen ser på møter som et nødvendig onde, hvor man får delt nyttig informasjon – men som samtidig fungerer som en tidstyv som kan hindre de ansatte i å oppnå gjøremålene sine. Derfor er det viktig at møter er effektive, og det krever ikke minst konferanseteknologi som er intuitiv og velfungerende. Jabra og Lenovo samarbeider nå for å tilby nettopp dette.

Jabra PanaCast 50 Room System en komplett møteromsløsning, som består av Jabra PanaCast 50 intelligent videolydplanke, og Lenovo ThinkSmart Core og Controller. Kunden kan selv velge mellom Microsoft Teams- eller Zoom Rooms-sertifisering.

Til å begynne med er det Microsoft Teams Rooms-versjonen av PanaCast 50 Room System som tilbys. Målet er arbeidsplasser som ønsker å oppgradere møteromteknologien sin til å inkludere den nye hverdagen med hybridkontor – altså hvor ansatte både har fast kontorplass, men også jobber mye hjemmefra. Systemet er Jabras første plug-and-play-system av sitt slag, og har Teams Rooms forhåndsinstallert. 

Les også Perfekte digitale møter til heftig pris Vi fant det perfekte verktøyet til videokonferansen i Logitech Rally Bar! Men vi hadde håpet den var billigere…

Jabra og Lenovo

Systemet er bygget rundt Jabra PanaCast 50 videolydplanke med 180 graders 4K panoramakamera. Dette gjør at alle i rommet blir sett, uansett hvor de sitter. En intelligent kamerateknologi gir automatisk nærbilde av en enkelt møteromdeltaker ut ifra hvem som snakker.

Sammen med Lenovo ThinkSmart Core + Controller Kit, får man en mer avansert styring av planken. Systemet fungerer sømløst med Microsoft Teams Rooms, og i følge produsenten er systemet oppe og går nesten umiddelbart. Et gjennomsnittlig digitalt møte tar åtte minutter å sette opp før man kommer i gang, målet er å slippe å kaste bort de dyrebare minuttene her.

Lenovo-systemet inkluderer en 10,1 tommers berøringsskjerm i HD, som lar deg starte og styre møter, i tillegg til å dele innhold og arbeid med kollegaer som kommuniserer utenfra.

– Det typiske møtet er ikke lenger hva det pleide, og det er på tide at møteromteknologien tar igjen det tapte, sier Jabra i en pressemelding.

Systemet fungerer «med et tastetrykk», slik at ansatte enkelt kan kommunisere enten de er fysisk på arbeidsplassen eller jobber hjemmefra.

Tilgjengelighet og pris

Vi vet ikke hva prisen blir for hele systemet, men videolydplanken PanaCast 50 alene koster ca. 15.500 kroner. Så vi blir ikke overrasket om hele systemet koster det dobbelte, når det lanseres for bestilling den 15. september.

Mer info: jabra.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top