Optoma ZW350: Lampen må aldri byttes
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Rimelig laserprojektor for klasserom og kontorer

Med Optoma ZW350 trenger du aldri å bytte lampe, den er så godt som vedlikeholdsfri, og høy lysstyrke er gull til undervisning og digitale presentasjoner.

forfatter
Publisert 06.10.21 - 10:27

Optoma ZW350 er en projektor for budsjettbevisste bedrifter, ment for klasserom, kontorbruk og små til mellomstore konferansesaler. Med høy lysstyrke på 3500 lumen fungerer den fint i små rom uten å skru av lyset, mens større rom bør etter vår erfaring ha dimmet belysning.

Begrenset oppløsning

Optoma lover høy bildekvalitet, for eksempel til videokonferanser. Når det er sagt, er oppløsningen projektorens største kompromiss. Den er nemlig bare på maks 1280 x 800 piksler, som er i klassen vi kaller HD Ready. Det vil si vesentlig lavere enn Full HD (1920 x 1080). Det igjen gjør projektoren mindre egnet til å vise liten skrift, så hvis du bruker mye tabeller og regneark og lite grafikk i dine presentasjoner, bør du nok få for noe med minimum Full HD-oppløsning.

Les også Samsung The Premiere short-throw projektorer Med Samsungs nye projektorer kan du få et kjempedigert bilde, rett på veggen hjemme i stua.

Optoma ZW350 – fakta

  • Oppløsning: XGA (1024×768) / WXGA (1280×800)
  • Lysstyrke: 3,500 lumens
 • Lyskilde: DuraCore laser
 • Lampens levetid: Opp til 30.000 timer (Eco Mode)
 • Kontrast: 300.000:1
 • Zoom: 1,1X – 1,3X optisk zoom
 • Kan brukes i landskaps- og portrettmodus
 • Innganger: HDMI, VGA, RS-232
 • Støvtett: Ja (IP6X)
 • ZW350 har i tillegg RJ45 port for IP-styring via Crestron, Extron, PJ-Link eller Telnet

Tilgjengelighet og pris

Optoma ZW350 er tilgjengelig nå, og koster ca. 9000 kroner ink. mva.

optomaeurope.com

Optoma ZW350
Foto: Optoma
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend