TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

MWC 2022: Snapdragon gir Lenovo-PC ekstra lang batteritid

Med rekordlang batteritid på 28 timer kan du bruke Lenovo ThinkPad X13s i flere dager uten å måtte lade

forfatter
Publisert 28.02.22 - 13:43

Mobilitet er fokuset på Lenovos nye ThinkPad X13s, som i dag ble lansert på Mobile Worlds Congress i Barcelona. X13s er den første ThinkPad med en Snapdragon 8cx Gen 3-prosessor, og den er skreddersydd til de som jobber i mange timer langt unna stikkontakten.

Vekten er kun 1 kg, og maskinen har både 5G og WiFi 6E. Skjermen er en 13,3 tommer touchskjerm i 16:10-format og med WUXGA-oppløsning (1920 x 1200). Maskinen fås med opptil 32 GB RAM og 1 TB lagringsplass.

03 ThinkPad X13s Eagle Hero Front Facing Left
Med en vekt på 1 kg og superlang batteritid er Lenovo ThinkPad X13s skapt til lange reisedager (Foto: Lenovo)

Pris og tilgjengelighet
ThinkPad X13s kommer på markedet i mai, og prisene starter på EUR 1399.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Følg Lyd & Bilde