Nyhet

CES 2023: 6K-skjerm til proffene

Dell hadde et nytt verktøy til videofolk og andre profesjonelle på programmet i Las Vegas.

Skrevet av / 06.01.23 - 09:00
CES 2023: 6K-skjerm til proffene

På CES-messen i Las Vegas har Dell presentert en skjerm i 6K-oppløsning og IPS Black-teknologi. Kombinasjonen av ekstra høy oppløsning og IPS Black, som er en forbedring av den klassiske LCD-skjermen, skulle gjøre Dell UltraSharp 32 6K (U3224KB) spesielt interessant for grafiske designere. IPS Black er utviklet av LG, og gir opptil 41 prosent dypere svartnivå og 20 prosent fargenøyaktighet.

Dell UltraSharp 32 6K gir ekstra oppløsning og kontrast til blant annet videoredigering. (Foto: Dell)

Hvis man ikke trenger 6K-oppløsning, har Dell introdusert to andre skjermer i UltraSharp-serien, UltraSharp 34 Curved (U3423WE), som er en buet WQHD-skjerm med IPS Black, samt UltraSharp 43 4K (U4323QE), som kan brukes med opptil fire PC-er samtidig ved å dele opp skjermen i fire soner.

Hvis du har kjøp hele fire datamaskiner, og derfor nå kun har råd til én skjerm, kan Dell UltraSharp 43 4K (U4323QE) være løsningen. (Foto: Dell)

Priser og nordisk tilgjengelighet ble ikke opplyst på messen.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Denne 6K-skjermen sikler vi etter

Kompakt kamera for vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera legger til videoblogging

Canon senker prisen med EOS R100

Kompakt kamera for bloggere

Scroll to Top