TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

B&O lager headset til kontoret

Få den samme lydkvaliteten i telefonsamtalene på jobben som når du nyter musikk i godstolen.

forfatter
Publisert 30.10.21 - 14:13

De to lydverdene fritid og jobb, hvor man hhv. nyter musikk i god kvalitet, og klarer seg med et ubehagelig headset med tvilsom lyd – har ikke tidligere gått om hverandre. Men så kom overgangen til den hybride arbeidsplassen, hvor privatliv og arbeidsliv flyter sammen, og vi jobber hvor som helst.

Dette nye bruksområdet stiller en rekke nye krav, og derfor har amerikanske Cisco og danske Bang & Olufsen gått sammen om å lage lyd til hybridjobbing. Resultatet er et nytt over-ear headset, som skal oppfylle de økende kravene til stabilitet, lyd og brukervennlighet i et nytt arbeidsmarked.

På den hybride arbeidsplassen er kontorlandskapet erstattet av mer estetisk innbydende, hjemlige forhold. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen Cisco 980 er et headsett, som ifølge pressemeldingen kombinerer Bang & Olufsens design, håndverk og kompetanse innenfor lyd med Ciscos integrerte møteplattform.

I forhold til å bare bruke et alminnelig par hodetelefoner får man en rekke fordeler i form av Bluetooth 5.1, Webex-integrasjon, stemmevarsler og praktisk on-ear styring av samtaler. Brukeren får muligheten til å enkelt skru av lyden, svare eller legge på.

Likt som Beoplay Portal har ikke Bang & Olufsen Cisco 980 en fysisk mikrofonarm, men en «virtuell boom-arm,» hvor mikrofonene målrettes mot munnen.

Prisen på Bang & Olufsen 980 er fortsatt ikke offentliggjort.
Headsettet vil for øvrig kun selges hos utvalgte forhandlere.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Til journalisten – vet du om denne har noen form for støyredusering, og om denne fungerer bra?

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbeid Dell satser på den såkalte hybride arbeidsplassen - hvor man ikke bare jobber på kontoret, men hvor som helst.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend