Nyhet

B&O lager headset til kontoret

Få den samme lydkvaliteten i telefonsamtalene på jobben som når du nyter musikk i godstolen.
forfatter

De to lydverdene fritid og jobb, hvor man hhv. nyter musikk i god kvalitet, og klarer seg med et ubehagelig headset med tvilsom lyd – har ikke tidligere gått om hverandre. Men så kom overgangen til den hybride arbeidsplassen, hvor privatliv og arbeidsliv flyter sammen, og vi jobber hvor som helst.

Dette nye bruksområdet stiller en rekke nye krav, og derfor har amerikanske Cisco og danske Bang & Olufsen gått sammen om å lage lyd til hybridjobbing. Resultatet er et nytt over-ear headset, som skal oppfylle de økende kravene til stabilitet, lyd og brukervennlighet i et nytt arbeidsmarked.

På den hybride arbeidsplassen er kontorlandskapet erstattet av mer estetisk innbydende, hjemlige forhold. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen Cisco 980 er et headsett, som ifølge pressemeldingen kombinerer Bang & Olufsens design, håndverk og kompetanse innenfor lyd med Ciscos integrerte møteplattform.

I forhold til å bare bruke et alminnelig par hodetelefoner får man en rekke fordeler i form av Bluetooth 5.1, Webex-integrasjon, stemmevarsler og praktisk on-ear styring av samtaler. Brukeren får muligheten til å enkelt skru av lyden, svare eller legge på.

Likt som Beoplay Portal har ikke Bang & Olufsen Cisco 980 en fysisk mikrofonarm, men en «virtuell boom-arm,» hvor mikrofonene målrettes mot munnen.

Prisen på Bang & Olufsen 980 er fortsatt ikke offentliggjort.
Headsettet vil for øvrig kun selges hos utvalgte forhandlere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Til journalisten – vet du om denne har noen form for støyredusering, og om denne fungerer bra?

    1. Så vidt vi har fået at vide, har den støjreduktion. Og det plejer B&O at være gode til. Jeg er ret sikker på, at elektronikken i headsettet er bygget over Beoplay Portal, eftersom den hedder Portal på de pressebilleder, B&O har sendt ud.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.