TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Bang & Olufsen på jobben

Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.

forfatter
Publisert 29.09.22 - 16:00

Headsets til den såkalte hybride arbeidsplassen, hvor man veksler mellom å jobbe på kontoret og hjemmekontoret gjennom uken, er populære. Nå gjør Bang & Olufsen entré på markedet med et headset i typisk B&O-stil. Beocom Portal er sertifsert av Zoom, men vil ifølge Bang & Olufsen også kunne brukes til videomøter på «de mest populære kommunikasjonsplattformene.»

Hvis navnet Beocom Portal hørtes litt kjent ut, er ikke det rart. Beocom var navnet på Bang & Olufsens fasttelefoner som ble produsert fra 1982 til 1998. Portal-navnet er også kjent, men i nyere tid. Headsettet er nemlig utviklet på bakgrunn av gamingheadsettet BeoPlay Portal, som (i PC-utgaven) var ganske vellykket.

Beocom Portal har øreputer av memoryskum og hodebøylen har et trekk med pustbare bambusfibre. Det er (naturligvis) elektronisk støyreduksjon  (ANC). Den trådløse forbindelsen skjer med en USB-adapter.

Headsettet koster 5.499 kroner inkl. moms. Altså like over prisen på gaming-utgaven, som ikke har Zoom-sertifisering.

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Sertifisert av Google Meet Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Følg Lyd & Bilde