Bil & El-kjøretøy Data Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Bang & Olufsen på jobben

Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.

Skrevet av / 29.09.22 - 16:00
Bang & Olufsen på jobben

Headsets til den såkalte hybride arbeidsplassen, hvor man veksler mellom å jobbe på kontoret og hjemmekontoret gjennom uken, er populære. Nå gjør Bang & Olufsen entré på markedet med et headset i typisk B&O-stil. Beocom Portal er sertifsert av Zoom, men vil ifølge Bang & Olufsen også kunne brukes til videomøter på “de mest populære kommunikasjonsplattformene.”

Hvis navnet Beocom Portal hørtes litt kjent ut, er ikke det rart. Beocom var navnet på Bang & Olufsens fasttelefoner som ble produsert fra 1982 til 1998. Portal-navnet er også kjent, men i nyere tid. Headsettet er nemlig utviklet på bakgrunn av gamingheadsettet BeoPlay Portal, som (i PC-utgaven) var ganske vellykket.

Beocom Portal har øreputer av memoryskum og hodebøylen har et trekk med pustbare bambusfibre. Det er (naturligvis) elektronisk støyreduksjon  (ANC). Den trådløse forbindelsen skjer med en USB-adapter.

Headsettet koster 5.499 kroner inkl. moms. Altså like over prisen på gaming-utgaven, som ikke har Zoom-sertifisering.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top