Nyhet

Bærbare og arbeidshester fra Dell

11. generasjons-prosessorer, 5G og kraftig grafikk til jobb-PC'ene.

Skrevet av / 17.05.21 - 14:59
Bærbare og arbeidshester fra Dell

Enten du ser frem til å komme tilbake på kontoret, eller du holder på for deg selv hjemme, så har Dell nettopp lansert en rekke nye dataer som skal gjøre arbeidet litt enklere.

Dell Precision 5560 (artikkelbildet), Precision 5760, XPS 15 og XPS 17 er nå tilgjengelige med de nyeste generasjons Intel-prosessorene. Det er nå også mulig å velge OLED-skjerm på XPS 15. Og trenger man litt ekstra grafikkraft kan de også konfigureres med Nvidias nyeste RTX-grafikkort.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

Til de mer avanserte brukerne kommer det oppdaterte mobile workstations (altså laptoper med skikkelig kraftig ytelse). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort til f.eks. redigering av 8K-videoer eller 3D-simulering. Den har også mulighet for 5G-forbindelse, slik at du kan få full nettverkshastighet på farten.

De stasjonære gulvmodellene Precision 3450 og Precision 3650 Tower kommer med de nyeste 11. generasjons Intel Core- eller Xeon W-1300-prosessorer. PC-ene har også PCI Express Gen. 4-grafikk og lagringsfunksjoner. De kan også velges med skalerbar RAID-kompatibel lagring.

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris og tilgjengelighet:
Precision-seriene 3000, 5000 og 7000 blir tilgjengelige den 1. juni. Prisen vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Det samme gjelder XPS 15 og XPS 17.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top