Nyhet

Tesla sprer trafikken i vinterferien

Gir halv pris på supercharging utenom utfartsdager.

Skrevet av / 13.02.21 - 07:00
Tesla sprer trafikken i vinterferien

I forbindelse med vinterferien 2021, setter Tesla ned Supercharging-prisene med 50 % på bestemte dager for å oppfordre til å reise utenom utfartsdagene.

Selv om en bivirkning kan bli at trafikken vil bli mindre belastet, gli bedre og gå tryggere for seg med færre farlige forbikjøringer, så er det ikke det som er grunnen til stuntet. Tesla ønsker nemlig å spre kapasiteten på Supercharger-nettverket, og vil undersøke hvordan pris kan brukes som et virkemiddel.

Les også Her inne blir det musestille Teslas 2021-modeller blir ikke bare raskere enn lynet - de får også et saftig lydanlegg med aktiv støydemping ombord.

Norge og Sverige er de første europeiske markedene for denne typen testing.

Halv pris på supercharging i Norge gjelder på følgende dager:

  • Lørdag 20. februar
  • Lørdag 27. februar
  • Lørdag 6. mars

For tiden er gjeldende snittpris på Supercharging i Norge 2,57 kr / kWt. Denne vil dermed reduseres til rundt 1,29 kr per kWt på de tre lørdagene testen gjennomføres. Gjeldende pris for spesifikke Supercharger-stasjoner finner du i bilens navigasjonssystem.

tesla.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik utvikles selvkjørende biler

Fransk design og stil

20 prosent lengre rekkevidde – kun med programvare

Avlytting på hjul

Zeekr 001 FR: 1265 hestekrefter!

Fremtidens elbiler går lengre og blir smartere

Scroll to Top