TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JAC e-JS4 lanseres i Norge

Nytt kinesisk bilmerke.

forfatter
Publisert 13.12.22 - 10:58

Hvis du ikke har hørt om JAC før, så er det ikke så rart. Selv om de har produsert kjøretøy siden 1954, har de knapt eksportert et eneste kjøretøy under eget navn. JAC samarbeider med Volkswagen og NIO, som vi kjenner godt, og er en av verdens største produsenter av elbiler.

Nå kommer den første elbilen under eget navn til Norge, og her snakker vi prisgunstig familiebil.

Foto: JAC

JAC e-JS4 er en mellomstor familie-SUV på 4,41 cm med forhjulstrekk, 110 kW elektromotor, fem seter, 450 liter bagasjevolum, mellom 433 og 589 km rekkevidde etter WLTP-standarden (kombinert/urban) – og den har en batteripakke på 65,7 kW, med støtte for 3-fase lading.

Varmepumpe er standard, og innvendig har den en 10,25” pekeskjerm med støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Den leveres også med oppvarmede forseter i vegansk skinn, elektrisk panorama soltak og 360 graders kamera.

Pris og levering
Foto: JAC

Startprisen på JAC e-JS4 i Norge er 359.900 kroner før avgifter, som tyder på at den blir blant de rimeligste el-SUV-ene i sin klasse. Importøren RSA har bestilt et stort antall biler og de første kundene vil kunne få sine biler i løpet av Q1 2023.

Foto: JAC

JAC har flere modeller planlagt for lansering i tillegg til e-JS4. Den ene er en femdørs småbil kalt e-JS1 som er omtrent på størrelse med en Fiat 500 Electric, og den andre er en større familiebil kalt e-J7 Pro med kombiluke, som er på størrelse med Tesla Model 3 og Polestar 2.

Foto: JAC

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “JAC e-JS4 lanseres i Norge”

  1. Morsomt at denne bilen skal selges i Russland under gammelt «Moskvitch»-merke som er gjennopprettet i år.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Denne ble årets bil 2023 Car of the Year 2023.
Teslas priskutt: Har de endret bilmarkedet for godt? Nå får du plutselig en romslig Model Y familiebil til prisen av en småbil. Det bør få konkurrentene til å skjelve.
Følg Lyd & Bilde