Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Oppdatert versjon av den spinnville Audio Pro Drumfire

Den hårreisende partyhøyttaleren Drumfire får endelig Google Cast og AirPlay 2.

Skrevet av / 26.04.22 - 11:00
Oppdatert versjon av den spinnville Audio Pro Drumfire

Da vi i 2019 testet partyhøyttaleren Drumfire fra svenske Audio Pro, var det nesten så vinduene truet med å spre glassbiter utover stuegulvet. Høyttaleren, som minnet om en gitarforsterker, med en mindre høyttaler på toppen av et basskabinett, var så høylytt, og imponerte samtidig med å spille rent og pent når vi ønsket det.

Les også Audio Pro Drumfire Drumfire er de tidligere bordhøyttalernes store, høylytte og farlige fetter.
Audio Pro Drumfire II presets
Audio Pro Drumfire II får seks forhåndslagre, mot forgjengerens fire. Foto: Audio Pro

Chromecast og AirPlay 2

Audio Pro har sitt eget multiromssystem, så flere høyttalere kan spille sammen. Litt som med Sonos. Og det er vel og bra, men med den nye Drumfire II dekkes endelig andre behov også – for den nye utgaven har i tillegg fått AirPlay 2 og dessuten Google Cast (Chromecast). Det betyr at den bør bli interessant for enda flere når både Apple- og Android-brukere tas like stort hensyn til.

Audio Pro Drumfire II white
Foto: Audio Pro

Høyttaleren har også både Spotify Connect og Bluetooth.

I tillegg loves vi at den har fått enda bedre lyd, og antall knapper for forhåndslagringer har økt til seks. Lagre dine favoritt-radiostasjoner eller -spillelister, så trenger du ikke engang å ta frem mobilen i store deler av hverdagen.

Audio Pro Drumfire D 2
Hvis du bare ønsker å kjøpe topphøyttaleren, kan du det. Foto: Audio Pro

Du kan kjøpe bare toppen

Som tidligere kan du kjøpe kun topphøyttaleren, som nå heter Drumfire D-2, uten den nedre subwooferen. Hvis du har plassmangel, eller rett og slett synes det blir for vilt med subwooferen. Audio Pro lover at du fremdeles vil få en stor og fyldig lydgjengivelse.

Audio Pro Drumfire II guitar
Nei, Drumfire II er ikke en gitarforsterker. Bare en hårreisende partyhøyttaler. Foto: Audio Pro

Audio Pro Drumfire II: Pris og tilgjengelighet

Audio Pro Drumfire II er tilgjengelig i fargene svart, hvit og grå, og kommer på lager fra 29. april. Prisen er 8000 kroner for hele riggen, mens toppforsterkeren Drumfire D-2 koster 4500 kr.

audiopro.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top