Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets beste tv-er

TV-en er hele familiens samlingspunkt for å se sport, film og underholdning med best mulig kvalitet. Den skal ha topp bilde og lyd –og aller helst være skikkelig stor!

Skrevet av / 06.11.17 - 12:14
Årets beste tv-er

Mobil, internett og sosiale medier tar stadig mer av vår tid. Mange seere – spesielt de yngre – ser derfor minst like mye film og video via mobilen eller PC-skjermen som via TV-en. Men hver skjerm til sitt bruk, sier vi!

En TV er det åpenbare valget når du virkelig vil kose deg i sofaen med en god film, serie eller sportevent. Bildekvaliteten på de beste TV-ene har blitt utrolig god, og skjermene er store nok til å gi deg kinoopplevelse i eget hjem.

Større og bedre TV-skjermer

Statistikk fra elektronikkbransjen viser at mange TV-kjøpere er villige til å betale litt ekstra for den beste bildeopplevelsen. 55 til 65 tommer er størrelsen folk flest velger når de skal ut og handle ny TV – noen til og med enda større! Prisen på store TV-skjermer har sunket betraktelig de siste årene, fra stratosfæriske summer til noe som er spiselig for folk flest.

 

Årets TV-innovasjon:

Samsung The Frame

TV-kunst på veggen

Samsungs nye design-TV viser at det går an å tenke nytt på TV-fronten også i 2017. The Frame er laget for å imitere et bilde på veggen, komplett med innramming og det hele. Resultatet er en av de mest stuevennlige TV-ene vi har sett. Samsung har vært ekstra nøye med detaljene – her er det ingen klumpete strømforsyning eller tilkoblinger som stikker ut. TV-en har et spesialdesignet veggfeste slik at den kan henges tett inntil veggen, og tilkoblingene ligger skjult i en ekstern boks. Med Samsungs ”Art Mode” som viser bilder fra fasjonable gallerier, får du en TV som tar seg godt ut, både i påslått og avslått tilstand. Lekkert og nyskapende!

Karakter : 5

Pris: 27.990 kr

Les hele testen av Samsung The Frame 

 

Årets beste TV, toppklasse:

LG OLED55B7V

 

Vidunderlige bilder

LGs prisgunstige OLED55B7V er et av de beste TV-kjøpene du kan gjøre akkurat nå. Den er vesentlig rimeligere enn de mer eksklusive OLED-seriene fra LG, men en stor del av forskjellen ligger i enklere byggekvalitet og finish. LG-skjermen har alle egenskapene vi forventer fra en god OLED-TV: Svart blir ekte svart, i motsetning til den litt blåaktige gjengivelsen man ofte opplever fra LCD-skjermer. Med ekte svart blir også fargene mer livlige og kontrastrike. I tillegg er bildegjengivelsen lik, uansett hvilken innsynsvinkel man betrakter den fra.

Karakter: 6

Pris: 23.990 kr

Les hele testen av LG OLED55B7V 

 

 

Årets beste TV, high-end klasse:

Sony Bravia KD-65A1

 

Bravo, Sony!

A1-serien er Sonys første skikkelige OLED-storskjerm til hjemmebruk: en skikkelig premium-TV med påkostet design og lyd. Med sin svakt tilbakelente design, uten synlige høyttalere og knapt nok noen innramming, har KD-65A1 en veldig minimalistisk fremtoning, Her får du en nyskapende høyttalerløsning der selve OLED-panelet brukes som høyttalermembran, og ikke minst den rålekre bildekvaliteten vi forbinder med OLED. Kombinasjonen av gode egenskaper gjør dette til en av årets lekreste TV-er.

Karakter: 5

Pris: 46.990 kr

Les hele testen av Sony Bravia KD-65A1 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top