Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Adobe Premiere Pro blir raskere

Nå blir det enklere å få sangen til å synke med videoen.

Skrevet av / 13.02.22 - 10:00
Adobe Premiere Pro blir raskere

Adobe Premiere Pro er et kraftig verktøy for videoredigering, kanskje ikke det raskeste, men akkurat det gjør Adobe noe med nå.

Hvis man skal redigere en låt og få den til å passe perfekt med timingen på dansen, har det tidligere vært et møysommelig arbeide å få til. I den nye oppdateringen til Premiere Pro 22.1.1, kan man endelig bruke kunstig  (Adobe Sensei) i Remix for i Premiere Pro, som analyserer sangene og generer en ny miks hvor timingen stemmer med dansen i videoen.

media 1aa53ba3228713f47fb42314c4a9a3b6988f47385.jpeg

Det tok lang tid før, men nå går det på sekunder.

Tale til tekst er også blitt tre ganger hurtigere, det samme er eksporteringen av opptak. Nå går eksporteringen av 10-bit 420-video i HEVC (H.265), opptil 1o ganger raskere enn i Premiere Pro 22.2.

Nå får man også GPU-akselerering for Linear Wipe og Block Dissolve-effekter.

Her kan du lese mer og laste ned siste versjon av Premier Pro.

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top