Search
Generic filters

WhatsApp får nye funksjoner

Den mest populære chat-appen i verden får bl.a. animerte klistremerker, og det blir også enklere å legge til nye kontakter.

De fleste av oss har nok Facebook-eide WhatsApp installert på telefonen

Chat-appen er den mest populære av sitt slag med 2 milliarder registrerte brukere på verdensbasis, og ifølge WhatsApps offisielle blogg får de mange brukerne snart nye funksjoner, som nok vil bli populære.

QR-koder

Inntil nå har man vært nødt til å manuelt legge til en ny kontakts navn og telefonnummer på mobilen, før personen ble tilgjengelig som kontakt i WhatsApp. Men det er nå slutt på.

WhatsApp innfører nemlig QR-koder i appen, slik at person A bare trenger å scanne person B sin QR-kode for å lynrask legge dem til som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruker du WhatsApp på datamaskinen via desktop-appen eller WhatsApp Web? Da er det gode nyheter dersom du foretrekker den populære Dark Mode.

Muligheten for å aktivere nattmodus finnes allerede i WhatsApp til iOS og Android, noe som har vært populært blant mange mobilbrukere. Nå kommer funksjonen endelig til datamaskinen også, slik at du kan chatte utover natten uten å ødelegge øynene.

Animerte klistremerker

Om man liker å uttrykke seg ved hjelp av klistremerker og emojis, har man allerede et godt utvalg i WhatsApp. Men nå får man enda flere måter å uttrykke seg på, når en rekke nye animerte klistremerker kommer til appen.

De nye funksjonene rulles ut via oppdateringer til alle WhatsApp-brukere i løpet av de kommende ukene. Under kan du se en video hvor WhatsApp selv presenterer nyhetene.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.