Search
Generic filters

WhatsApp får nye funksjoner

Den mest populære chat-appen i verden får bl.a. animerte klistremerker, og det blir også enklere å legge til nye kontakter.

De fleste av oss har nok Facebook-eide WhatsApp installert på telefonen

Chat-appen er den mest populære av sitt slag med 2 milliarder registrerte brukere på verdensbasis, og ifølge WhatsApps offisielle blogg får de mange brukerne snart nye funksjoner, som nok vil bli populære.

QR-koder

Inntil nå har man vært nødt til å manuelt legge til en ny kontakts navn og telefonnummer på mobilen, før personen ble tilgjengelig som kontakt i WhatsApp. Men det er nå slutt på.

WhatsApp innfører nemlig QR-koder i appen, slik at person A bare trenger å scanne person B sin QR-kode for å lynrask legge dem til som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruker du WhatsApp på datamaskinen via desktop-appen eller WhatsApp Web? Da er det gode nyheter dersom du foretrekker den populære Dark Mode.

Muligheten for å aktivere nattmodus finnes allerede i WhatsApp til iOS og Android, noe som har vært populært blant mange mobilbrukere. Nå kommer funksjonen endelig til datamaskinen også, slik at du kan chatte utover natten uten å ødelegge øynene.

Animerte klistremerker

Om man liker å uttrykke seg ved hjelp av klistremerker og emojis, har man allerede et godt utvalg i WhatsApp. Men nå får man enda flere måter å uttrykke seg på, når en rekke nye animerte klistremerker kommer til appen.

De nye funksjonene rulles ut via oppdateringer til alle WhatsApp-brukere i løpet av de kommende ukene. Under kan du se en video hvor WhatsApp selv presenterer nyhetene.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Tungvektere slår seg sammen om billyd
Kinesiske Xiaomi har laget en OLED-TV du kan se tvers igjennom!
Takket være valutakursendringer går startprisen på den kompakte SUV-en Xpeng G3 ned hele 40.000 kroner.
Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!
McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sansene.
Reisevennlig entusiastkamera
IONIQ blir eget dedikert undermerke for elbiler, og den kompakte SUV-en IONIQ 5 blir første nye bil ut.
Hvorfor si seg tilfreds med virkeligheten, når fantasien har så mye mer å by på?

Aktuelle tilbud

Annonse
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.