TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Annonsørinnhold Microsoft lanserer nye Surface-produkter

Microsoft lanserer nye Surface-produkter

Du kan nå forhåndsbestille Microsofts nye Surface-produkter og tilbehør, som er designet for å hjelpe deg med å jobbe, spille, bli underholdt og være tilkoblet når og hvor som helst.

forfatter
Publisert 15.05.20 - 13:09

Måten vi jobber, møtes og lærer på forandrer seg konstant. Våre elektroniske produkter har blitt vårt vindu til verden – vårt kontor, skole og sosiale møtested. Derfor er vi mer avhengige av våre Windows-PC-er i dag enn vi noensinne har vært. Med bestrebelsene på å navigere under den nåværende situasjon, har Microsoft konstatert en stigning på 35 prosent i tidsforbruket på Windows-enheter siden starten av februar.

Forbrukerne forventer ikke bare større skjerm og bedre tastatur, men også mer fleksibilitet fra enhetene sine. Både når vi spiller, når vi underholdes og via kamerafunksjoner og innebygde mikrofoner, som gjør oss i stand til å holde kontakten med de som betyr mest for oss. Det er akkurat det Windows-PC-er er bygd for å kunne. Og det er akkurat det Microsoft har designet Surface til å levere.

https://youtu.be/NUw8jZl1hX0

 

Med hvert Surface-produkt har Microsoft fokus på spesielt to behov: på å gi deg den allsidigheten du har bruk for for å kunne jobbe akkurat hvor, hvordan og når du vil. Og på å utnytte mulighetene ved en enkel og integrert program- og maskinvareopplevelse som støtter deg for å oppnå de tingene du vil.

Microsofts nye Surface Go 2, Surface Book 3, Surface Headphones 2, Surface Earbuds og annet tilbehør er utviklet for å hjelpe deg og støtte dine behov – hvor du enn er. Behovet for produkter som støtter vår produktivitet og mulighet for å holde kontakten med andre har aldri vært større. Også selv om det ikke lenger skjer med flyreiser, fra kontorer og på kafeer, men i stedet fra hjemmekontoret, kjøkkenbordet eller sofaen.

https://youtu.be/kYFnAnmwG5c

 

Microsoft utvider hele tiden porteføljen av Surface-produkter, og målet er å ha et Surface-produkt til enhver bruker, arbeidsform og plassering – fra det mest bærbare til det med den kraftigste ytelsen. Seattle-selskapet tilbyr produkter som tilpasser seg konteksten likeså raskt som forbrukeren selv gjør det. Både i forhold til arbeid, underholdning og alt derimellom.

Og nå har Microsoft presentert fire nye produkter, pluss nytt tilbehør som imøtekommer nettopp det:

Surface Go 2 som med sin lette bærbare design er en verdifull og opplagt enhet for enhver medarbeider i din virksomhet eller ethvert medlem av familien.

Surface Book 3, som er et effektivt arbeidsredskap for profesjonelle som har behov for å ta ytelsen fra en stasjonær datamaskin med seg hvor som helst. Surface Book 3 er Microsofts hittil kraftigste bærbare.

Surface Headphones 2 og Surface Earbuds, som fullfører Surface-opplevelsen og hjelper deg med å holde fokus hvor enn du er – og ikke minst holde kontakten med de menneskene som betyr mest for deg.

Surface Dock 2 og multi-port Microsoft USB-C Travel Hub som hjelper deg med å skape det ultimate arbeidsrom hvor enn du er.

Surface Go 2

Surface Go har blitt skapt for å kunne tilby en mer overkommelig og bærbar 2-i-1 i Surface-sortimentet. Offentlige organisasjoner og skoler over hele verden har valgt Surface Go på grunn av den kompakte designen, allsidigheten ved touchskjerm, tastatur og penn og de økte oppkoblingsmulighetene med LTE Advanced.

Surface Go 2 beholder det samme slanke designet som originalen, men kommer nå med en større 10.5” PixelSense-skjerm, forbedret batteritid og en Intel 8. generasjon Core m-prosessor som gjør maskinen opptil 64 prosent raskere enn sin forgjenger.

(Foto: Microsoft)

Studio Mics er integrert – Microsofts doble mikrofonløsning – for å tydeliggjøre tale og redusere bakgrunnsstøy for Teams-møter eller andre videochat-løsninger. I tillegg gir frontkameraet på 5 Mp sylskarp videooppløsning, selv i rom med lite lys. Modellen kommer også med en ny app for baksidekameraet slik at det blir enklere å skanne dokumenter og notater, og gjør det enkelt å dele møtenotater eller levere hjemmelekser.

I kombinasjon med Surface Pen kan Surface Go 2 hjelpe studenter og folk som jobber hjemmefra – for eksempel i den finansielle sektoren, helsesektoren og staten – med å forbli digitale og utnytte fordelene ved blant annet å kunne tegne diagrammer på frihånd, markere i dokumenter eller utføre matematiske utregninger.

Man kan også sette sitt personlige preg på Surface Go 2 med tastaturcover og tilbehør i en rekke ulike farger, inkludert sølv, sort, rød og blå. Surface Go 2 koster fra 5399 kroner og er tilgjengelig allerede nå.

Surface Book 3

Da Microsoft opprinnelig designet Surface Book, var selskapets mål å gi brukerne ytelsen fra en desktop, allsidigheten ved et nettbrett og friheten ved en tynn og lett bærbar i pen design. Utviklere, designere og andre profesjonelle bruker Surface Book til koding og kompilering, til arbeid med Adobe og Autodesk og til gaming med Xbox Game Pass til PC eller på Steam.

Surface Book 3 er Microsofts kraftigste laptop noensinne, med opptil 50 prosent mer ytelse enn Surface Book 2 og opptil 17,5 timers batteritid. Surface Book 3 kommer i både 13” og 15”, med en skarp, høy-DPI PixelSense-skjerm, glatt og presis styreflate og komfortabelt tastatur. Modellen huser en Intel 10. generasjon Core prosessor og ulike valg av NVIDIA-grafikkprosessorer.

(Foto: Microsoft)

Utviklere som bruker regnekraften og IO-ytelsen på maskiner til det ytterste, kan glede seg over at Surface Book 3 kommer med opptil 32GB RAM og den raskeste SSD-disken som Microsoft noensinne har bakt inn i en bærbar PC.

På 15-tommeren kan gamere dra nytte av en NVIDIA GeForce grafikkprosessor med nok kraft til å spille Xbox Game Pass for PC på 1080p og 60 fps. For å imøtekomme behovene til kommersielle kunder og utdanningsinstitusjoner kommer Surface Book 3 også med alternativ for NVIDIA Quadro RTX 3000.

Microsoft Surface Book 3 koster fra 20 999 kroner og er tilgjengelig fra den 5. juni. Produktet kan imidlertid forhåndsbestilles allerede nå, og ved bestillinger frem til den 5. juni mottar kunden en gratis Surface Pen på kjøpet.

Surface Headphones 2

For mange mennesker tilsvarer det å ta på hodetelefoner med å lukke døren til kontoret for å få arbeidsro. Surface Headphones 2 er utviklet for å gli behagelig over ørene og gi en spektakulær lydkvalitet. Hodetelefonene gir også muligheten til å kontrollere demping av bakgrunnsstøy fra omgivelsene med 13 ulike nivåer.

Microsoft har forbedret lydkvaliteten og batteritiden, og hodetelefonene gir opptil 20 timer med krystallklar lyd. Den aktive støydempingen er justerbar gjennom intuitive knapper og er spesielt innstilt for å både blokkere og forsterke menneskestemmer. Det er spesielt praktisk når du jobber hjemmefra med barn, kjæreste eller kjæledyr rundt deg.

(Foto: Microsoft)

Designen på øreklokkene er oppdatert og kan roteres 180 grader for å gi bedre komfort når man bærer hodetelefonen den rundt halsen. I tillegg til den klassiske overflaten i Platinum kan man nå også velge en flott sort finish.

Microsoft Surface Headphones 2 koster 2799 kroner og er tilgjengelig fra 5. juni.

Surface Earbuds

Noen ganger har man behov for å være tilkoblet uten å være helt avskåret fra omverdenen. For eksempel hvis du hører musikk på løpeturen eller snakker i telefonen mens du lager mat. Surface Earbuds har en komfortabel og stabil passform med intuitive berøringskontroller slik at man kan starte en samtale eller styre musikken uten å ta opp telefonen.

(Foto: Microsoft)

Opplev fyldig Omnisonic-lyd og spill fra Spotify med Android-mobilen ved å tappe tre ganger på en av de to Earbuds-ene. Med skjermfri integrert Microsoft 365 kan man få lest opp e-poster med «Spill mine e-poster»-funksjonen i Outlook-appen, samt diktere tekster, eposter og presentasjoner i Word, Outlook eller PowerPoint. Det følger også med en trådløs lader slik at du kan nyte en hel dags lyttetid.

Microsoft Surface Earbuds koster 2399 kroner og er tilgjengelig allerede nå.

Surface Dock 2

Surface Dock 2 gir muligheten til å koble til skjermer, tilbehør og ekstra lagring slik at man kan utvide arbeidsområdet sitt. Dockingstasjonen gir med et enkelt klikk raskere lading, høyere hastighet på dataoverføringer og administrative verktøy som mange har savnet.

(Foto: Microsoft)

Microsoft har også lansert en ny multi-port Microsoft USB-C Travel Hub som tilbyr flere måter å koble seg til nettverk, skjermer og annet USB-C-tilbehør når man er på farten.

Surface Dock 2 koster 2999 kroner og Microsoft USB-C Travel Hub koster 1199 kroner. Begge produktene er tilgjengelig i løpet av de neste ukene på utvalgte markeder.

Microsoft PC-tilbehør

Microsoft er også klar med to nye tilbehørspakker som er utviklet for å støtte din produktivitet og øke komforten, uansett hvor du arbeider.

Microsoft Ergonomic Desktop reduserer tretthet og gir eksepsjonell komfort og kontroll med et delt tastaturdesign. Tastaturet har en polstret håndstøtte og en ultra-presis datamus med polstret støtte for tommelen.

(Foto: Microsoft)

Microsoft Bluetooth Desktop er et full-størrelse tastatur med en moderne og slank design, og en kompakt og stilig datamus som passer komfortabelt i hånden.

Microsoft Ergonomic Desktop koster 977 kroner, og Microsoft Bluetooth Desktop koster 699 kroner.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde