: Third Person

Blu-ray anmeldelse

Den prisbelønte filmskaperen Paul Haggis serverer et interessant og fascinerende drama med godt skuespill. Dessverre tar det litt for lang tid før tilfredsstillelsen er et faktum.

Karakter
Drama
Third Person

Third Person er et tilsynelatende klassisk drama om tre forskjellige fortellinger som omhandler velkjent tematikk som kjærlighet, lidenskap og svik. Historiene utspiller seg i New York, Paris og Roma med tre ulike par som umiddelbart ikke har noe til felles, men som viser seg å ha rimelig sterke fellestrekk.

 

 

Paul Haggis er definitivt en av de mest anerkjente manusforfatterne i filmbransjen og har blant annet blitt nominert til Oscar fem ganger, og vant med Crash. I Third Person er han ansvarlig for både manus og regi, og det er mulig at han har blitt litt for glad i sin egen historie. Den er absolutt intelligent og original men som filmfortelling har den sine svakheter. Det tar for lang tid før filmen engasjerer publikum; tålmodighet er riktig nok en dyd, og etter gjennomsyn blir man godt fornøyd og fascinert av filmen. Det skulle bare ha vært langt mer effektivt fortalt. Gjennomførelsen er likevel meget god og skuespillet er jevnt over bra, hvor blant annet Liam Neeson får vist seg fram i noe annet enn bare enkel action. Fire stjerner.

 

Third-Person_2 Third-Person_6 Third-Person_5 Third-Person_4 Third-Person_3
<
>

Third Person blir neppe noen bestselger på Blu-ray men utgivelsen er absolutt godkjent. Bildekvaliteten er særdeles god med et tilhørende imponerende lydspor i dts-MA 5.1. Det medfølger også en passende mengde med ekstramateriell som blant annet består av et interessant kommentarspor, en bakomfilm og et lengre intervju med Haggis.

 

platekomp

 

Fakta

  • Release: 23. mars 2015
  • Regi: Paul Haggis
  • Originaltittel: -
  • Med: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Kim Basinger
  • Genre: Drama
  • Land: UK
  • År: 2013
  • Tid: 2:17 t.

IMDB Rating

Lorentz Celo


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Susanne Bier serverer et spennende, og vellaget, thrillerdrama på HBO.
14 år etter sitt første besøk er stjerne-«journalisten» fra Kasakhstan tilbake i US&A. Det går ikke stort bedre denne gangen.
The Boss tar blodfansen med bak kulissene under innspillingen av sitt nye album.
Netflix’ første norsk spillefilm har store ambisjoner og et fascinerende plott – men svikter dessverre på sentrale punkt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
HBO tar oss med på en lite tilfredsstillende hockey-reise til Sveriges iskalde redneck-land.
Har du muligheten, sørg for at ditt neste kinobesøk blir i en IMAX-sal. Du vil ikke angre.
The Boss og hans E Street Band er tilbake i klassisk form, på et solid, men ujevnt, album.
Det kristenkonservative Midtvesten i USA danner bakteppet for Netflix’ outrerte familiekrønike om vold, begjær og den allestedsnærværende arvesynden.
Netflix lykkes bare delvis med sin feministiske vri på Sherlock Holmes-universet.
Disney forteller den «sanne» historien om det utrolige vaksinekappløpet i Alaska for nesten hundre år siden.
I dag er Disney+ lansert, men hva skal du se på tjenesten?
Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.
Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.
I et ganske så gjennomsnittlig drama om å gjenreise seg etter en familietragedie, med påfølgende alkoholisme, leverer Affleck ekte vare.
September byr på kaldere dager og mørkere kvelder. Alt ligger til rette for lange, late dager foran TV-en.
Hilary Swank styrer sitt internasjonale mannskap med stø kurs mot Mars – men både ferden og familien der hjemme opplever «rusk i maskineriet».