Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Third Person

Blu-ray anmeldelse

Den prisbelønte filmskaperen Paul Haggis serverer et interessant og fascinerende drama med godt skuespill. Dessverre tar det litt for lang tid før tilfredsstillelsen er et faktum.
Karakter
Drama
Third Person

Third Person er et tilsynelatende klassisk drama om tre forskjellige fortellinger som omhandler velkjent tematikk som kjærlighet, lidenskap og svik. Historiene utspiller seg i New York, Paris og Roma med tre ulike par som umiddelbart ikke har noe til felles, men som viser seg å ha rimelig sterke fellestrekk.

 

 

Paul Haggis er definitivt en av de mest anerkjente manusforfatterne i filmbransjen og har blant annet blitt nominert til Oscar fem ganger, og vant med Crash. I Third Person er han ansvarlig for både manus og regi, og det er mulig at han har blitt litt for glad i sin egen historie. Den er absolutt intelligent og original men som filmfortelling har den sine svakheter. Det tar for lang tid før filmen engasjerer publikum; tålmodighet er riktig nok en dyd, og etter gjennomsyn blir man godt fornøyd og fascinert av filmen. Det skulle bare ha vært langt mer effektivt fortalt. Gjennomførelsen er likevel meget god og skuespillet er jevnt over bra, hvor blant annet Liam Neeson får vist seg fram i noe annet enn bare enkel action. Fire stjerner.

 

Annonse
Third-Person_2 Third-Person_6 Third-Person_5 Third-Person_4 Third-Person_3
<
>

Third Person blir neppe noen bestselger på Blu-ray men utgivelsen er absolutt godkjent. Bildekvaliteten er særdeles god med et tilhørende imponerende lydspor i dts-MA 5.1. Det medfølger også en passende mengde med ekstramateriell som blant annet består av et interessant kommentarspor, en bakomfilm og et lengre intervju med Haggis.

 

Annonse

platekomp

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
Fakta
  • Release: 23. mars 2015
  • Regi: Paul Haggis
  • Originaltittel: -
  • Med: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Kim Basinger
  • Genre: Drama
  • Land: UK
  • År: 2013
  • Tid: 2:17 t.
IMDB Rating
Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.