TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

: Third Person

Blu-ray anmeldelse

Den prisbelønte filmskaperen Paul Haggis serverer et interessant og fascinerende drama med godt skuespill. Dessverre tar det litt for lang tid før tilfredsstillelsen er et faktum.

Karakter
Drama
Third Person

Fakta:

  • Release: 23. mars 2015
  • Regi: Paul Haggis
  • Originaltittel: -
  • Med: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco, Kim Basinger
  • Genre: Drama
  • Land: UK
  • År: 2013
  • Tid: 2:17 t.

Third Person er et tilsynelatende klassisk drama om tre forskjellige fortellinger som omhandler velkjent tematikk som kjærlighet, lidenskap og svik. Historiene utspiller seg i New York, Paris og Roma med tre ulike par som umiddelbart ikke har noe til felles, men som viser seg å ha rimelig sterke fellestrekk.

 

 

Paul Haggis er definitivt en av de mest anerkjente manusforfatterne i filmbransjen og har blant annet blitt nominert til Oscar fem ganger, og vant med Crash. I Third Person er han ansvarlig for både manus og regi, og det er mulig at han har blitt litt for glad i sin egen historie. Den er absolutt intelligent og original men som filmfortelling har den sine svakheter. Det tar for lang tid før filmen engasjerer publikum; tålmodighet er riktig nok en dyd, og etter gjennomsyn blir man godt fornøyd og fascinert av filmen. Det skulle bare ha vært langt mer effektivt fortalt. Gjennomførelsen er likevel meget god og skuespillet er jevnt over bra, hvor blant annet Liam Neeson får vist seg fram i noe annet enn bare enkel action. Fire stjerner.

 

Third-Person_2 Third-Person_6 Third-Person_5 Third-Person_4 Third-Person_3
<
>

Third Person blir neppe noen bestselger på Blu-ray men utgivelsen er absolutt godkjent. Bildekvaliteten er særdeles god med et tilhørende imponerende lydspor i dts-MA 5.1. Det medfølger også en passende mengde med ekstramateriell som blant annet består av et interessant kommentarspor, en bakomfilm og et lengre intervju med Haggis.

 

platekomp

 

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

 

Lorentz Celo


Siste artikler: