TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

The Last Panthers, sesong 1

HBO Nordic

Den svenske stjerneregissøren Johan Renck gjør en utmerket jobb og tar oss langt ned i den mørkeste undergrunnen av Europa. The Last Panthers virker solid på alle måter men blir litt temposvak.

forfatter
Publisert 24.11.15 - 12:10
Karakter
Drama
The Last Panthers, sesong 1

Krimserien tar utgangspunktet i en legendarisk mafiabande fra Serbia som kaller seg «Pink Panthers». Under et ran av diamanter i Marseille blir en seks år gammel jente skutt og drept, noe som utløser en serie av uheldige hendelser for mange involverte. I hovedsak følger vi Milan (Goran Bogdan), bandelederen med en fortid i Beograd, Naomi (Samantha Morton), britisk forsikringsagent som tidligere har vært utplassert i Serbia som FN-soldat og Khalil (Tahar Rahim), en fransk-algerisk politimann som etterforsker tyveriet.

youtu.be/SRDre4_yGm4

The Last Panthers er en imponerende serie med et internasjonalt tilsnitt. Johan Renck er dyktig og viser hva han har lært etter å ha regissert flere episoder av blant annet Bloodline og Breaking Bad. Den sterke regien med godt skuespill løfter inntrykket flere hakk. Estetikken er mørk og vakker med mange flotte bilder av det kriminelle Europa fra England, Serbia, Frankrike og Bulgaria. I tillegg presenteres serien med musikk fra selveste David Bowie og med en flott liten rolle av legendariske John Hurt.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Totalt sett er dette en høyst anbefalt serie, men innledningsvis kan det bli litt for rolig. Det dvelende tempoet og gjentatte tilbakeblikk setter av og til tålmodigheten på prøve. Uansett er dette forlokkende underholdning og forhåpentligvis en serie som blir bedre etter hvert. Anmeldelsen er basert på sesongens to første episoder av totalt seks. Fire sterke stjerner.

The Last Panthers The Last Panthers - Episode 4 The Last Panthers The Last Panthers The Last Panthers The Last Panthers
<
>
(Foto: Produsenten)

Krimserien kan nå strømmes på HBO Nordic og det er lite å utsette på den audiovisuelle kvaliteten.

The Last Panthers

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 26. oktober 2015
 • Regi: Johan Renck
 • Med: Goran Bogdan, Samantha Morton, Tahar Rahim, John Hurt, Igor Bencina, Nikola Djuricko, Yann Ebonge
 • Genre: Drama
 • Land: UK
 • År: 2015
 • Tid: 5:44 t.
IMDB Rating

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Ufullendt alien-sjarm Det var en tid da Netflix åpnet lommeboken, og sin enorme abonnementsmasse, for enhver håpefull filmnerd – den tiden er nok forbi.
Nytt Netflix-abonnement med reklamer rett rundt hjørnet Netflix-toppsjef sier at tapet av mange potensielle brukere er begrunnelsen bak det nye tiltaket.
Mer herlig forvirring fra Westworld Etter en langvarig koronapause er Westworld tilbake på sporet, og mer tilbake til røttene.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har nå sluppet ny trailer fra det avsluttende kapittelet av sesong 4 til Stranger Things.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max annonserer nå nok en spin off-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend