TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Silicon Valley, sesong 1

Blu-ray anmeldelse

I havet av alle TV-serier som dukker opp for tiden kommer HBO med en serie om en gjeng nerder som kjemper om rikdom og anerkjennelse i Silicon Valley. Resultatet er en svært underholdende og innsiktsfull reise i en verden som vanligvis ikke bringer frem latteren.

forfatter
Publisert 18.04.15 - 06:00
Karakter
Komedie
Silicon Valley, sesong 1

Den Emmy- og Golden Globe-nominerte komiserien Silicon Valley er skapt av Mike Judge (Beavis and Butt-Head, King of the Hill) og følger den introverte programmereren Richard (Thomas Middleditch) som bor i et kollektiv med vennene Big Head (Josh Brener), Gilfoyle (Martin Starr), og Dinesh (Kumail Nanjiani). De blir nøye overvåket av den eksentriske IT-millionæren Erlich (T.J. Miller) mens de jobber med å utvikle et komprimeringsprogram som heter «Pied Piper». Programmet blir meget bra og to store investorer kriger om å kjøpe det. Richard ønsker heller å bygge opp selskapet selv men ender opp i krig med et større selskap som prøver å stjele idéen hans.

Silicon Valley er produsert av HBO og viser at de er allsidige i sine produksjoner, og befester posisjonen som en av de aller beste i bransjen. Denne gangen klarer de å skape god komedie av en gjeng med nerder som stort sett snakker et språk vi ikke forstår. Men det generelle inntrykket av miljøet forstår vi meget godt, og både konfliktene og komplikasjonene er universelle og morsomme. Serien klarer på utmerket vis å harselere med den enorme utviklingen i teknologibransjen mens de også lager god underholdning av menneskene rundt sirkuset. Castingen er god og replikkene sitter som støpt fra velskrevne manuskript i en, totalt sett, god produksjon. Fem stjerner.

Silicon Valley - sesong 1_5 Silicon Valley - sesong 1_3 Silicon Valley - sesong 1_2
<
>

Denne utgivelsen av serien på Blu-ray er bra. Lyden (dts-MA 5.1) er strålende og bildet imponerer såpass mye at det nesten gis topp score. Av ekstramateriell finnes tre mindre bakomfilmer og flere kommentarspor som er meget interessante og morsomme.

button-PK[1]

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Fakta
 • Release: 13. april 2015

 • Regi: Mike Judge
 • Med: Thomas Middleditch, Aly Mawji, T. J. Miller, Josh Brener, Martin Starr, Kumail Nanjiani
 • Genre: Komedie
 • Land: USA
 • År: 2014
 • Tid: 3:50 t.
 • IMDB Rating

  Siste artikler:

  Kommentarer


  Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

  Motta varsler
  Varlse meg om

  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Aktuelle tilbud
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Vi foretrekker Durek som konge! Netflix koker pinlig, tidvis amatørmessig, såpeopera-suppe av historien til det norske kronprinsparet.
  House of the Dragon: Handlingen lekket Handlingen i alle episodene av den nye HBO-serien House of the Dragon har blitt lekket på Reddit.
  Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
  Marvel lanserer dameversjon av Hulken! Marvel-universet er åpenbart ufullendt uten også en kvinnelig versjon av den grønne, sinte, mannen (kjent som Hulken).
  Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
  Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
  Følg Lyd & Bilde
  Send this to a friend