Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: Fragments

DVD-anmeldelse

Vi har alltid hatt stor sans for kalkun. Det er lite som oser så mye av fest og høytid som en nystekt, fersk 9-kilos kalkun når julen ringes inn.

Publisert 18.03.10 - 12:00
Fragments
Tor Aavatsmark

Den skal ha godt med stuffing, med bl.a. svisker, valnøtter, steinsopp og epler, samt en herlig saus. Til tilbehør er hasselbakte poteter, appelsinsalat og ferske (små) aspargesbønner å foretrekke. Husk at kalkunen skal stekes hel, og det helst i en stekepose, så beholder du den saftig – det er ingen som liker tørr kalkun! Til drikke er det ikke til å komme utenom en herlig Saint-Esprit Côtes-du-Rhône, 2008. Beregne rikelig, gjerne én flaske per person.

Kalkun skal primært fortæres på selveste julaften, det er også godt et par ganger til i løpet av året; men ikke for ofte. Vi vet jo alle hvor kjedelig julaften ville blitt om det var julaften hver eneste dag. Føler at det her er viktig å poengtere at vi foretrekker kalkun i matsfæren og ikke i filmsfæren. En kalkun innenfor film er så absolutt ingen herlig, dekadent opplevelse, men som oftest en ren lidelse å komme igjennom. Fragments er definitivt ingen ny Crash (selv om den streber så hardt den kan å være akkurat det), men rett og slett en stor, pretensiøs og kjempetørr, frossen kalkun – og det til og med uten rødvin!

Billedkvaliteten står fullt i stil med filmen, dritt! Lydsporet er helt ok. Det er (heldigvis!) intet ekstramateriell.

Karakter
Fragments

Fakta:

  • Release: 24. februar
  • Regi: Rowan Woods
  • Med: Kate Beckinsale, Dakota Fanning, Guy Pearce, Forest Whitaker, Jennifer Hudson
  • Land: USA
  • År: 2008
  • Tid: 1:40t.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Solid retrokrim fra HBO Max

Men var ikke Baby Yoda i trygge hender?

Siste snort med gjengen

Scroll to Top