TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Sennheiser Momentum True Wireless 3

Putt gull i ørene

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fantastiske på alle måter.

forfatter
Publisert 01.11.22 - 12:00

Momentum True Wireless 3 har øreputer i fire ulike størrelser, og for første gang har proppene tilpasningsringer med vinger som stikker innunder ytterørets antihelix. Det gjør susen, med medium ørepute og ringene med de største vingene.

Støykanselleringen

Støykanselleringen gjør jobben i bassregisteret, mens mer høyfrekvente lyder, som klikkingen fra et datatastatur, slippes tvers igjennom. Ute i det fri fjerner de sjenerende støylyder fra anleggsarbeid og forbipasserende biler, mens fuglekvitter høres ganske greit. Det er slettes ikke den dummeste formen for støydemping.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er de beste til prisen

De helt trådløse øreproppene Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fabelaktige. De har sunket over 10 prosent siden forgjengerne, og er fortsatt det samme fantastiske paret. Forbedret på noen måter, med trådløs lading og aptX Adaptive kodek. Men det som virkelig gjør prikken over i-en her er tilpasningsmulighetene for passformen. Nye festeringer inne i øret gjør at de sitter bedre enn noen gang, og nå kan man trygt ta dem med på joggetur.

Equalizeren er fremdeles den samme kjipe; bare bass, mellomtone og diskant kan justeres. Men det gjør så lite, når lyden er så bra fra før. Multipunktstilkobling mangler også, men pytt-pytt.

Lurer du på hva som er de beste trådløse øreproppene under 3000 kroner, er True Wireless 3 vår klare anbefaling.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde