Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer: Sennheiser Momentum True Wireless 3

Putt gull i ørene

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fantastiske på alle måter.

Publisert 01.11.22 - 12:00
Sennheiser Momentum True Wireless 3

Mest populære tester

Nyhet
IKEA samarbeider med sosiale entreprenører for å øke bevisstheten rundt alternative energikilder.
TEST
Toppmodellen fra franske Revival Audio byr på elegant håndverk og krefter til å riste huset. Men den lar seg ikke by på hva som helst.
Nyhet
400 Mp, panning assist og bedre filoverføring.
Geir Gråbein Nordby

Momentum True Wireless 3 har øreputer i fire ulike størrelser, og for første gang har proppene tilpasningsringer med vinger som stikker innunder ytterørets antihelix. Det gjør susen, med medium ørepute og ringene med de største vingene.

Støykanselleringen

Støykanselleringen gjør jobben i bassregisteret, mens mer høyfrekvente lyder, som klikkingen fra et datatastatur, slippes tvers igjennom. Ute i det fri fjerner de sjenerende støylyder fra anleggsarbeid og forbipasserende biler, mens fuglekvitter høres ganske greit. Det er slettes ikke den dummeste formen for støydemping.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er de beste til prisen

De helt trådløse øreproppene Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fabelaktige. De har sunket over 10 prosent siden forgjengerne, og er fortsatt det samme fantastiske paret. Forbedret på noen måter, med trådløs lading og aptX Adaptive kodek. Men det som virkelig gjør prikken over i-en her er tilpasningsmulighetene for passformen. Nye festeringer inne i øret gjør at de sitter bedre enn noen gang, og nå kan man trygt ta dem med på joggetur.

Equalizeren er fremdeles den samme kjipe; bare bass, mellomtone og diskant kan justeres. Men det gjør så lite, når lyden er så bra fra før. Multipunktstilkobling mangler også, men pytt-pytt.

Lurer du på hva som er de beste trådløse øreproppene under 3000 kroner, er True Wireless 3 vår klare anbefaling.

Enestående lydkvalitet

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Scroll to Top