Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Marshall Middleton

Marshall-høyttaleren spiller over sin vektklasse, i 20 timer i strekk.

Skrevet av / 30.10.23 - 11:59
Marshall Middleton

Marshall Middleton er en vesentlig mer potent høyttaler enn den lommevennlige Willen. Den er ikke noe større enn JBL Charge 5 Wi-Fi, men spiller langt over sin vektklasse. Designet er Marshalls umiskjennelige, og også denne ligner på en gitarforsterker. Den kan også stackes – stables – på samme måte som gitarforsterkere du garantert har sett på konsert.

Kraftpakke

På papiret kan det virke som bortkastede penger å betale mer for Marshall Middleton, enn JBL Charge 5 Wi-Fi. De er omtrent like store, og bruker flere elementer pluss to passive basser, men likevel koster Middleton mer. Og så har den ikke Wifi en gang. Men det den har, er svært god lyd. Sammenlignet med et meste, ikke bare Charge 5 Wi-Fi, er den en liten kraftpakke av en høyttaler.

Lyden

Bassen er strammere, dypere og bedre definert enn både fra Charge 5 Wi-Fi og andre høyttalere i samme klasse. Det er rikelig med trøkk her til en større fest, og selv om den ikke fyller en 100 kvm terrasse med lyd, når den et overbevisende lydtrykk utendørs. PNAU og Khalids The Hard Way, lyder tøffere, mer rytmisk, og det er flere nyanser i lydbildet. Everything But the Girls Karaoke, gjengis med mer klang og dybde.

Innendørs har den mer enn nok krefter til å få løftet stemningen. Da legger man kanskje også merke til stereovirkningen, hvert fall hvis man har høyttaleren rett foran seg. Den er ikke like merkbar utendørs, men der har den altså andre verdifulle kvaliteter som kan rettferdiggjøre prisen.

Les videre med LB+

Sommertilbud

LB+ Total

Få full tilgang i 7 uker for kun 7 kr.

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+ Total år

Tilgang til ALT innhold i et år

7,- / for 7 uker
49,- / for 30 dager
1,650,- / år
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top