Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Samsung The Terrace

Samsung er kjent for å levere TV-er i alle slags størrelser og fasonger, og siste skudd på treet er en ekte utendørs-TV: The Terrace er rett og slett laget for å kunne brukes ute på terrassen.

Skrevet av / 02.11.21 - 11:13
Samsung The Terrace

 

Utendørs TV er ikke noe nytt, men er nok noe vi først og fremst forbinder med utearrangementer, reklame og offentlig informasjon. Derimot er det ganske uvanlig med ute-TV til privat bruk!

Samsung ser nok for seg at The Terrace skal være den perfekte oppgraderingen til uteområdet, rett ved siden av den fancy gassgrillen og det dyrebare boblebadet.

Skjermen er tilgjengelig i både 55”, 65” og 75”, så her er det mulig å gå hele veien fra ute-TV til ute-kino hvis du vil.

Tåler vannsprut og minusgrader

Samsung har allerede lang erfaring med utendørs-TV fra proffbransjen, og LCD-panelet som sitter i The Terrace er spesiallaget for å tåle det våte element, med ekstra forsegling og gummipakninger som skal hindre kondens.

TV-en skal også kunne tåle å brukes i temperaturer fra 50 plussgrader og helt ned i 30 minus. Hele veien fra Sahara til Sibir, med andre ord.

Konklusjon

Med The Terrace har Samsung laget en TV som holder hva den lover, og fungerer utmerket til utendørs bruk. Byggekvaliteten er solid og tillitvekkende, og bildekvaliteten likeså. Vi ble spesielt imponert over den gode lysstyrken, som sørger for en fargesprakende og kontrastrik bildeopplevelse, selv når sola står høyt på himmelen.

Lyden er også godkjent, men for å sette prikken over i-en, anbefaler vi å komplettere med en separat lydplanke. Dette gjelder særlig dersom du har et større uteområde med lengre sitteavstand til skjermen, men er selvsagt mindre viktig dersom du har en liten balkong med naboer å ta hensyn til.

The Terrace er i tillegg en ganske kostbar fornøyelse, men så lenge du kan gi den de rette forholdene, får du en glimrende ”allværs-TV” som kan skape ganske unike uteopplevelser – mens du sitter i lounge-sofaen!

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nyhet

Kraftig fall for elektronikksalget

Vi kjøper færre tv-er, lydprodukter og mobiler.
Les mer
Scroll to Top