TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Samsung The Sero

Din egen Instagram-TV

forfatter
Publisert 22.10.20 - 11:50

Veldig mye av dagens videoinnhold skapes spontant med mobilen på høykant, og dette byr på problemer når de samme videoene skal gjengis på en tradisjonell TV-skjerm. Samsung har imidlertid funnet en smart løsning på problemet: The Sero har innebygd motor, slik at den kan veksle mellom stående og liggende skjermformat med et knappetrykk!

Dermed er det fritt frem for å se praktisk talt alt av mobilinnhold på den 43 tommer store skjermen. Enten det gjelder Facebook, Instagram, Snapchat eller TikTok, kan disse nå vises i stort format – perfekt når du vil dele med andre.

Flott bilde- og lydkvalitet

Utførelsen er ganske lekker: Skjermen har en slank innramming i marineblå farge, og sokkelen med innebygde høyttalere er kledd med stofftrekk i matchende farge. Foruten et 43” bildepanel med QLED-teknologi, har The Sero et vesentlig oppgradert lydsystem – nærmere bestemt et 4.1 kanals høyttalersystem med innebygd subwoofer og 60 watt forsterkerkraft. Og det kan man umiddelbart høre: Her får du vesentlig mer åpen, kraftfull og fyldig lyd enn gjennomsnittet. Den fyldige lyden kommer også godt med når vi skal vise ulike typer mobilinnhold på skjermen, eller bruke den som musikkilde. Den kan også vise ”diskolys” som beveger seg i takt med musikken. Morsomt for både gammel og ung!

Konklusjon

En snurrende TV er ikke bare et morsomt partytriks: Muligheten til å vise bilder på høykant er en kjærkommen finesse for alle som er aktive på sosiale medier, bruker videochat, eller bare vil vise portrettbilder og amatørvideo i stort format.

Det finnes både større og mer prisgunstige alternativer der ute med minst like god, eller bedre bildekvalitet til prisen. Men ingen av disse kan snurres! The Sero er rett og slett en kjempemorsom ”allround” TV som vi tror kommer til å se flere varianter av i fremtiden.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå kan du laste ned FIFA-appen Gladnyhet til fotballfans med Android og Google TV Nå er den offisielle FIFA-appen, FIFA+, tilgjengelig for nedlasting.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Følg Lyd & Bilde