Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Vi kårer Samsung The Sero

Din egen Instagram-TV

Veldig mye av dagens videoinnhold skapes spontant med mobilen på høykant, og dette byr på problemer når de samme videoene skal gjengis på en tradisjonell TV-skjerm. Samsung har imidlertid funnet en smart løsning på problemet: The Sero har innebygd motor, slik at den kan veksle mellom stående og liggende skjermformat med et knappetrykk!

Dermed er det fritt frem for å se praktisk talt alt av mobilinnhold på den 43 tommer store skjermen. Enten det gjelder Facebook, Instagram, Snapchat eller TikTok, kan disse nå vises i stort format – perfekt når du vil dele med andre.

Flott bilde- og lydkvalitet

Utførelsen er ganske lekker: Skjermen har en slank innramming i marineblå farge, og sokkelen med innebygde høyttalere er kledd med stofftrekk i matchende farge. Foruten et 43” bildepanel med QLED-teknologi, har The Sero et vesentlig oppgradert lydsystem – nærmere bestemt et 4.1 kanals høyttalersystem med innebygd subwoofer og 60 watt forsterkerkraft. Og det kan man umiddelbart høre: Her får du vesentlig mer åpen, kraftfull og fyldig lyd enn gjennomsnittet. Den fyldige lyden kommer også godt med når vi skal vise ulike typer mobilinnhold på skjermen, eller bruke den som musikkilde. Den kan også vise ”diskolys” som beveger seg i takt med musikken. Morsomt for både gammel og ung!

Konklusjon

En snurrende TV er ikke bare et morsomt partytriks: Muligheten til å vise bilder på høykant er en kjærkommen finesse for alle som er aktive på sosiale medier, bruker videochat, eller bare vil vise portrettbilder og amatørvideo i stort format.

Det finnes både større og mer prisgunstige alternativer der ute med minst like god, eller bedre bildekvalitet til prisen. Men ingen av disse kan snurres! The Sero er rett og slett en kjempemorsom ”allround” TV som vi tror kommer til å se flere varianter av i fremtiden.

Annonse
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.