Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Samsung Galaxy Watch 6

Vi ønsker oss nok litt mer av Samsung Galaxy Watch 6, men den er en finfin kombinasjon av smart, brukervennlighet og stilren design.

Skrevet av / 03.11.23 - 10:55
Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6 er veldig stilren, pen og faktisk litt luksuriøs. Faktum er at den ikke merkes når man har den på.

Trening med Samsung Galaxy Watch 6 er veldig ukomplisert. Jeg har omkring 90 ulike treningsformer å velge mellom, og jeg kan også lage en egen økt om jeg ønsker det. Hukommelsen er bra, men kort, og jeg er takknemlig for at klokken selv føler det, og starter en treningsøkt når jeg selv har glemt det.

Klokken IP68-sertifisert, som innebærer at jeg kan skylle den under rennende vann etter en svett økt, og så bruke den igjen på kveldens after work slik at det føles rent.

Naturligvis kan ikke en klokke erstatte et besøk hos legen, men den kan hjelpe meg til å forstå hvordan akkurat min kropp fungerer, og dermed forstå når noe ikke føles riktig. Klokken kan måle blodtrykket mitt, men for å gjøre det trenger jeg først å kalibrere den med en «skikkelig» blodtrykksmåler med mansjett. Noe jeg ikke har. Derimot måler den EKG og puls, og i løpet av natten også hudtemperaturen min.

Konklusjon

Samsung Galaxy Watch 6 er en pen og stilren klokke for deg som ikke nødvendigvis vil skilte med at du regner aktive minutter, skritt og gjerne logger treningsøktene dine. Prisen er i høyeste laget, men på den andre siden får du en klokke som utseendemessig matcher både hverdag og fest. Gestfunksjonen fungerer ikke alltid helt i hundre, men om du kan leve med det, eller med å forkorte den allerede usle batteritiden med ytterligere 10 timer ved å benytte deg av Always On Display, er dette en meget bra og brukervennlig helse- og treningsklokke.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top