: Audio Pro Drumfire

Store stygge Audio Pro

Publisert 07.11.18 - 09:50
Audio Pro Drumfire
Jonas Ekelund

Drumfire er i virkeligheten to høyttalere, en bordhøyttaler som er noe bredere enn Addon C10, samt en like bred, men tre ganger høyere subwoofer. Dermed kan man selv velge om man vil ha dem frittstående, stablet oppå hverandre eller skille dem for å gjemme unna subwooferen.

Tilkoblingen til nettverket er meget enkel. Man laster ned Audio Pro Control-appen fra Google Play eller App Store. I appen kan man gruppere høyttalerne, enten som stereopar eller multiromshøyttalere. Ettersom høyttaleren har Spotify Connect integrert, er det ytterst enkelt å spille musikk til Drumfire, eller en høyttalergruppe den tilhører. Det finnes også integrasjon med tjenester som Tidal, Deezer og TuneIn. Fra Apple Music må man kjøre Airplay.

Det må med en gang sies at Drumfire spiller høyt som en rockekonsert og har en bass som et tordenvær. Såpass at man bør være forsiktig med å dra opp volumet alt for mye, om man bor i leilighet eller ikke vil bli kastet ut. Jeg ble også tvunget til å justere ned bassen da vinduene begynte å klirre da jeg forsøkte meg på virkelig dypbass. Men det er ikke bare dunder og brak uten finesser, som var tilfellet da vi testet partyhøyttalere. Som de tidligere modellene spiller nemlig Drumfire meget rent og klart. Man hører det minste bytte av grep i akustiske konserter, og selv svakere instrumenter kan skilles ut i bombastiske orkesterverk.

Konklusjon

Audio Pros tidligere små høyttalere har alle spilt bra og imponert oss. Men de har manglet noen hestekrefter og tyngde for virkelig å få fart på hjemmefesten. Det løser Drumfire med glans. Med tillegget av en enorm basshøyttaler spiller de på et ikke riktig helsefremmende volumnivå, og fikk bokstavelig vinduene til å klirre. Men selv på normalt volum og med roligere musikk imponerer de med klarhet og nærværsfølelse. Man må heller ikke glemme at den også er en del av Audio Pros multiromsortiment, og følgelig kan komplettere med flere høyttalere. Med en liten kjøkkenhøyttaler og dette beistet i stuen dekker man hele behovet. JE

Drivende god platespiller

Perfekt komposisjon

Mercedes EQE med Dolby Atmos: Wow!

Scroll to Top