Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer: Sony WH-XB910N

Steintøff lyd

Ingen av de billige hodetelefonene det siste året hadde hele pakken som disse fra Sony.

Publisert 01.11.22 - 12:00
Sony WH-XB910N

Mest populære tester

Nyhet
Superbredskjermen på 44,5 tommer er så bred at den får plass til hele det lange navnet sitt, 45B1U6900C. Den er som to 22-tommere ved siden av hverandre.
Nyhet
Hendig kamera for videokreatører med høye kvalitetskrav.
Anmeldelse
Big data ser deg – og Kiefer Sutherland gjør sitt ypperste for å forvirre deg; i en smått ujevn konspirasjonsthriller.
Geir Gråbein Nordby

XB910N er et par trådløse hodetelefoner, myntet på folk som er glade i bass. Bassen er nemlig dratt opp noen hakk her, og den er fyldigere enn vanlig. Derav også tilføyelsen XB i navnet, for eXtra Bass.

Støykansellering og omgivelseslyd

Sonys rimeligere hodetelefoner koster omtrent halvparten av toppmodell WH-1000XM5, og har både aktiv støykansellering og omgivelseslyd, som er det motsatte, og noe som kan komme godt med om du skal høre hva noen sier til deg. Eller om du

er i trafikken og vil høre hva som skjer rundt.

Multipunkt

Hodetelefonene har Bluetooth versjon 5.2 og støtter såkalt multipunktstilkobling. Det betyr at de kan kobles til f.eks. mobilen og PC-en samtidig, slik at du kan bruke PC-en til musikk og videokonferanser, og telefonen til mobilsamtaler, uten å bryte tilkoblingen underveis.

Har du Android-telefon, parer den seg enkelt til XB910N, bare ved å ha hodetelefonene i umiddelbar nærhet. Apple-brukere må koble til på vanlig vis. 

Lyden av Sony WH-XB910N

Rett ut av esken er lyden fra WH-XB910N i overkant bassrik og likeledes mellomtonefattig, men noen krise er det ikke – og med litt justering av EQ i appen blir det kanontøft.

Bassen masserer øregangen og blåser friskt liv i rytmene, samtidig er det kvaliteter oppover som også kommer akustiske instrumenter til gode. Listepopen har sjeldent lått så bra som her, og ett og annet klassisk orkesterstykke funker også.

Støykanselleringen er god, det samme er talekvaliteten. Selv om sistnevnte har enda et lite hakk å gå på i diskanten.

Ser man på totalen av hva Sony-klokkene leverer, både med tanke på lydkvalitet, komfort, funksjoner og stabilitet, er det ingen som truer dem til denne prisen.

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top