Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer: Sennheiser Momentum 4 Wireless

Den beste totalopplevelsen

Det tok tre år før Sennheiser oppdaterte sine nyeste Momentum trådløse hodetelefoner. Momentum 4 Wireless var verdt å vente på.

Publisert 01.11.22 - 12:00
Sennheiser Momentum 4 Wireless

Mest populære tester

Nyhet
400 Mp, panning assist og bedre filoverføring.
Nyhet
Superbredskjermen på 44,5 tommer er så bred at den får plass til hele det lange navnet sitt, 45B1U6900C. Den er som to 22-tommere ved siden av hverandre.
Nyhet
Hendig kamera for videokreatører med høye kvalitetskrav.
Geir Gråbein Nordby

Sennheiser hevder at Momentum 4 leverer klassens beste lyd, med 42 mm drivere av høy kvalitet. Samme størrelse som på forgjengeren, og man kan mistenke dem for å være de samme.

Hodetelefonene har forbedret støykansellering, som tilpasser seg miljøet du er i. Og dessuten omgivelseslyd, eller transparens, hvor støykanselleringen reverseres og i stedet sender omverdenen inn i ørene.

På lydsiden brukes aptX Adaptive lydkodek for bedre lyd, som er tilgjengelig for Android-brukere. Apple-brukere må nøye seg med AAC. Du får faktisk litt mer luft rundt tonene med aptX Adaptive, som gjør at vi foretrekker Android med disse.

60 timers batteri

Batteritiden er oppgitt til hele 60 timer, med støykansellering aktivert med middels lydnivå. Det er dobbelt så langt som rivalen Sony WH-1000XM5 og tre ganger så langt som med Apple AirPods Max. Likevel er prisen for Sennheiser-klokkene lavere enn begge.

Hurtiglading går også unna, her får du inntil fire timers bruk etter bare fem minutter med lading, om du har en kapabel hurtiglader.

Lyden av Momentum 4 Wireless

Momentum 4 Wireless innfrir på nesten alle plan. Lyden er bedre balansert enn tidligere utgaver, men blir likevel aldri kjedelig. Det er masse krutt i bassen her, og faktisk vil vi påstå dette er den beste lyden du får til denne prisen. Du skal betale ekstra om du ønsker enda bedre lyd enn dette!

Støydempingen gjør klart jobben, selv om det finnes hodetelefoner som undertrykker støy enda mer effektivt. Komforten er også i toppklasse.

Batteritiden er i særklasse, og med hurtiglading skal det mye til å gå tom for strøm. Totalt sett en innertier til denne prisen!

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Den beste budsjettstrømmeren

Scroll to Top